Social Icons

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Αξιοποιήστε τα ταλέντα εκείνα που έχουν τη δύναμη να σας βάλουν στην πρώτη θέση. Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, γιατί ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Σε ότι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε, προχωρήστε άφοβα και με πυγμή. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές, δημιουργήστε καλύτερες βάσεις. Απαιτείται να είστε ενήμεροι για τις καταστάσεις που επικρατούν και όχι να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του. Πρέπει να προσεγγίσετε με μεγάλη ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το δείχνουν.
 
ΛΕΩΝ: Για να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι και διαρκώς σε εγρήγορση. Προετοιμάστε το έδαφος τώρα που έχετε χρόνο, για να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάθετε να λέτε όχι σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους. Δε χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα.
 
ΖΥΓΟΣ: Εάν δε γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν μπορούν να προωθηθούν. Οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα βοηθήσουν να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας θέματα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Στηριχθείτε στην ομαδική εργασία, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά. Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχουν εντυπωσιακή άνοδο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Ξεκολλήστε από το τέλμα και δείτε πως υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε κάποιες επί μέρους αρμοδιότητες και στους άλλους, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που δε γνωρίζετε καλά. Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας, για να πετύχετε περισσότερα.