Social Icons

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσά σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας. Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας. Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε το νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό σας τομέα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολαύστε τις χαρές των εξόδων με φίλους, μια που σε κοινωνικό επίπεδο θα επικοινωνείτε θαυμάσια. Διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας και μην κάνετε παράτολμες πράξεις.
 
ΛΕΩΝ: Επικεντρώστε την προσοχή σας στις πιθανές επιπόλαιες αποφάσεις των σχεδίων σας. Οδηγός για τα μελλοντικά σας σχέδια πρέπει να είναι η σύνεση και όχι το ρίσκο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δείξετε υπομονή και διπλωματία, η συναισθηματική σας σχέση θα μετατραπεί σε όαση. Η τάση σας για απομόνωση θα γίνει αισθητή και από το ευρύτερο περιβάλλον σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Πλησιάστε λίγο παραπάνω το ταίρι σας, για να μπορέσει ευκολότερα να στηρίξει εσάς και τις ανάγκες σας. Η καριέρα του έχει προτεραιότητα και θα σας κατηγορήσει δικαίως ότι δεν ενδιαφέρεστε για την πορεία του.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παραμείνετε διαλλακτικοί με τους φίλους σας και προσπαθήστε διακριτικά να υπερασπίσετε τη θέση σας. Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πράγματα που δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε, είναι προτιμότερο να μην τα υπόσχεστε καθόλου. Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες.
 
ΙΧΘΥΣ: Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας, πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες εμπνεύσεις. Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας.