Social Icons

Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Κυριακή 24 έως 30/4/22

ΚΡΙΟΣ:
Θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετές από τις σχέσεις σας θα αναθεωρηθούν και αυτή τη φορά όχι γιατί θα το επιδιώξετε εσείς, αλλά γιατί έτσι θα το επιβάλουν τα γεγονότα. Αρκετά ευερέθιστοι θα βγάζετε μια επιθετικότητα, ενώ ο τρόπος που θα αντιμετωπίζετε ειδικά τα καινούρια πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα είναι αρκετά εριστικός. Γιατί όμως να χειροτερέψετε τα πράγματα, αφού μπορείτε να απομονωθείτε για ελάχιστο και να αποκτήσετε την ψυχραιμία που σας χρειάζεται για να ανταπεξέλθετε στην παρούσα κατάσταση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και η τόλμη να εκφραστείτε θα σας βοηθήσετε σε νέες κατακτήσεις. Συναντήστε τον πραγματικό έρωτα και προχωρήστε σε ένα δεσμό που θα διαρκέσει, Βάλτε σε τάξη τη ζωή σας, ώστε να είστε πιο διαθέσιμοι και να αφεθείτε στη χαρά του έρωτα. Βέβαια, κάποιες στιγμές θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις τάσεις ανασφάλειας που σας πιάνουν, θα πρέπει να αποφύγετε τις διφορούμενες συμπεριφορές, τις διπλές σχέσεις ή ότι άλλο μπορεί να μετατραπεί σε αιτία απογοήτευσης.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό προαναγγέλλει τη μοιραία συνάντηση και την αναγέννηση, ενώ παράλληλα θα έχετε την επιθυμία να εκδηλώσετε παθιασμένα συναισθήματα και τολμηρό ερωτισμό. Όσοι είστε δεσμευμένοι η κατανόηση με το σύντροφό σας θα είναι πιο ζεστή και αυθόρμητη, ενώ το πάθος με το οποίο θα εκφράζετε τα αισθήματά σας, θα δώσει μια νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε κάθε είδους προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα στο πνεύμα της συμβίωσης και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και να δοκιμάσει τη σχέση σας προτού πάρετε αποφάσεις. Ξανανιώστε ερωτευμένοι με το σύντροφό σας και εμπιστευθείτε τον αισθησιασμό που εκπέμπετε. Θέστε σε εφαρμογή νέους στόχους με το σύντροφό σας, για τους οποίους μάλλον θα έχετε τον πρώτο ρόλο. Μεταδώστε την καλή σας ενέργεια σε όποιον βρεθεί κοντά σας και η έντονη δημιουργικότητα που νιώθετε θα σας εμπνεύσει ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές σας και να προχωρήσετε σε σημαντικές, αλλά θετικές αλλαγές.
 
ΛΕΩΝ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές θα καταλήγουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δε θα ισχύει το ίδιο και με τα άτομα της οικογένειας σας, καθώς οι εντάσεις ακόμα δε θα έχουν καταλαγιάσει. Οι προσωπικές σας σχέσεις φαίνεται πως έχουν πάρει ένα δρόμο πιο ευέλικτο και καινούριες γνωριμίες θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο τώρα, ενώ κάποιες από τις παλιές θα πάρουν πιο ουσιαστική θέση στη ζωή σας. Οι φιλόδοξες ανάγκες σας θα αρχίσουν να καλύπτονται με πιο γρήγορους ρυθμούς μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να ανέβουν αρκετά οι τόνοι και σχέσεις που είναι ταλαιπωρημένες ή χωρίς ελπίδα, να μην προχωρήσουν στη συνέχεια. Όμως, αυτές που περιέχουν αγάπη αληθινή και δε χρησιμεύουν μόνο ως αποκούμπι της ανασφάλειας ή στήριγμα της φαντασίας σας, θα προχωρήσουν και θα εξελιχθούν μέσα στο χρόνο, γιατί θα έχουν γερό υπόβαθρο. Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως κάποιες σχέσεις γίνονται καλύτερες μέσα από έναν κραδασμό. Αρκετοί από εσάς θα παροτρυνθείτε να συνδυάσετε τον έρωτα με την εργασία, ώστε να εξασκήσετε από κοινού με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.
 
ΖΥΓΟΣ: Να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε ή να βιώσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους. Η καταξίωση στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και η βελτίωση της δουλειάς σας θα είναι οι προτεραιότητές σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν αρκετά να πλησιάσετε και να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να μην τις χάσετε όταν θα παρουσιαστούν. Διευθετήστε εκκρεμότητες που έχετε και κατανοήστε τους λόγους για τους οποίους συμμετείχατε σε πράγματα που δε θέλατε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ενεργητικότητά σας φαίνεται να είναι αρκετά ελαττωμένη και εσείς αντί να φροντίσετε να την ενισχύσετε, είστε έτοιμοι να πάρετε και τα τελευταία αποθέματά της, προκειμένου να κερδίσετε λίγες στιγμές επιτυχίας στον εργασιακό σας χώρο. Όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνετε σε πόση εξάντληση υποβάλλετε τον εαυτό σας και θα χρειαστεί να επέμβουν τρίτα πρόσωπα ή συγκεκριμένες καταστάσεις για να σας το υποδείξουν. Και στις δύο περιπτώσεις είναι καλύτερο να διαλέξετε τον σωστό τρόπο ανάπαυσης και όχι αυτόν που θα σας κρατάει σε εγρήγορση όταν θέλετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρόλο που τα οικονομικά σας δε θα έχουν την ίδια ταχύτητα με τα επαγγελματικά σας, σαφώς θα καλυτερεύσουν. Αυτοί οι δύο τομείς για όλη τη διάρκεια του μήνα θα είναι αλληλένδετοι, αφού η αναδιοργάνωση ή οι αλλαγές στη δουλειά σας θα απαιτούν να βρείτε τρόπους ώστε τα οικονομικά σας όχι μόνο να σας απαλλάσσουν από αγωνιώδεις σκέψεις, αλλά και να σας στηρίζουν όποτε εμφανίζεται μια ευκαιρία βελτίωσης της επαγγελματικής σας θέσης. Στην αρχή μπορεί να μην είναι εύκολο να βάλετε μια τάξη, όμως τα ίδια τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε πιο προσεκτικά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι, εκτιμήστε την παρουσία του συντρόφου σας με λιγότερες αντιστάσεις και αποδεχθείτε την ενεργό συμμετοχή του στην ουσιαστική εξέλιξη της κοινή σας πορείας. Δρομολογήστε μεταξύ σας ένα καινούριο πλαίσιο που θα διαφοροποιεί τη μέχρι τώρα συμβατική στάση σας στην καθημερινότητα. Δώστε και πάρτε πρωτοβουλίες στη σχέση σας, ώστε να συμπορευτείτε πιο δημιουργικά και να απαλλαγείτε από προσωπικές αναστολές. Χτίστε κάτι πιο λειτουργικό ανάμεσά σας για να νιώσετε πιο κοντά ψυχικά με το ταίρι σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανανεωμένοι ψυχικά θα νιώθετε πιο αισιόδοξα και οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις θα σας ωθήσουν να προσεγγίσετε άτομα με όμορφο χαρακτήρα που θα ανταποκρίνονται σε αυτά που ψάχνετε. Φροντίστε μόνο να μην καταναλώσετε όλο το χρόνο σας στους άλλους τομείς της καθημερινότητά σας, γιατί έτσι θα αφήσετε πίσω την ερωτική σας ζωή. Το ενδιαφέρον σας πρέπει να επικεντρωθεί στο τι ακριβώς ζητάτε από την ερωτική σας και να είστε έτοιμοι να το διεκδικήσετε, χωρίς τον έμμεσο φόβο της αποτυχίας.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να προσεγγίσετε πιο άμεσα το άτομο που θέλετε στη ζωή σας και να είστε πιο σαφείς και πιο συγκεκριμένοι στις επιθυμίες σας, καθώς θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κατασταλάξετε σε μια σχέση, η οποία έχει δοκιμαστεί και φιλικά και κοινωνικά. Είστε πλέον έτοιμοι να ερωτευθείτε και να σας ερωτευθούν, να προσελκύσετε όποιον θέλετε, να κατακτήσετε ή να αναζωπυρώσετε το θαυμασμό κάποιων προσώπων. Εάν λοιπόν περιμένετε το μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό.