Social Icons

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Κρατήστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις. Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει, το συντομότερο δυνατόν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή που λέτε σε άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας. Κινηθείτε μόνοι σας και μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν αυτά που αξίζετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε οικονομικές υποθέσεις που είναι σε κρίση. Σιγουρευτείτε για αυτούς που σας περιβάλλουν, προτού βρεθείτε εκτεθειμένοι.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είστε πιο φυσιολογικοί στις ενέργειές σας, αφήστε να δουλέψει μπροστά η λογική σας. Αναζητήστε καλύτερες παρέες αν θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικά στο χώρο σας.
 
ΛΕΩΝ: Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο, ώστε να ζήσετε μια φλογερή συναισθηματική σχέση. Προβείτε σε γενικές εκκαθαρίσεις και μην αφήνετε καταστάσεις να νοσούν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι βεβιασμένες κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, χειριστείτε πρακτικά τις γνώσεις και τα ταλέντα σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Ανανεώστε τις φιλίες και τις επαφές σας, με ανθρώπους που σας εκφράζουν και σας ταιριάζουν. Δεν πρέπει να μπείτε σε σκέψεις, εξαιτίας μιας κατάστασης από το παρελθόν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με κακή ψυχολογία δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, εάν αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να πάρει τον πρώτο ρόλο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Λύστε οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά θέματα, πριν φτάσουν στο απροχώρητο. Μη διασκορπίζετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις εδώ και εκεί, γιατί θα τις χρειαστείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην επαναλαμβάνεστε στα ίδια και στα ίδια και πνίγεστε στις υλικές υποχρεώσεις, οργανωθείτε, γίνετε πρωτοποριακοί και θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούρια πρόσωπα έρχονται κοντά σας και αυξάνετε η κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες που στην αρχή τους δε θα δείτε το τι μπορούν να σας προσφέρουν στο μέλλον.
 
ΙΧΘΥΣ: Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ενισχυμένη, αλλά φαίνεται πως η ευχαρίστηση που θα παίρνετε δε θα μπορεί να αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό σας.