Social Icons

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια, υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές του οικονομικού σας τομέα. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με θέματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν το κέφι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, με τις υπερβολικές σας απαιτήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές, προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική σας μανία. Ενεργήστε με τέτοιο τρόπο ώστε να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό κάποιες εκκρεμότητες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στους προβληματισμούς των γύρω σας. Καινούριες κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
 
ΛΕΩΝ: Πολλές φορές η ευαισθησία σας, δε σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα λογικά. Όταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δε χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να νιώσετε καλά εξισορροπήστε  τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Οι σωστοί χειρισμοί θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τον εργασιακό σας χώρο.
 
ΖΥΓΟΣ: Σε θέματα τιμής και ήθους δική σας ή των άλλων, φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί. Μη φερθείτε επιπόλαια σε υποθέσεις που δεν έχετε κατανοήσει καλά ή δε γνωρίζετε όλα τα δεδομένα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζητήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας για να ξεκουράσετε μυαλό και σώμα. Να είστε πιο σοβαροί με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που δεν κατανοούν εύκολα το χιούμορ σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αποκάλυψη μυστικών θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό διαφυλάξτε τα καλύτερα. Αποφύγετε κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να σας φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Φροντίστε να πετύχετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον εργασιακό σας χώρο και να πετύχετε καλές συνθήκες εργασίας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε σε επαγγελματικά σας θέματα να μονοπωλούν το χρόνο και τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό πάνω σε μια συζήτηση να αντιμετωπίσετε κριτική που θα σας στενοχωρήσει.
 
ΙΧΘΥΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι μια ανάσα για εσάς τόσο για να ανανεώσετε την προσωπική σας σχέση ή να αφεθείτε σε μια σχέση που έρχεται σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι.