Social Icons

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε και μη φορτώνετε το μυαλό σας με άλλες ευθύνες. Ο εγωισμός και η ζήλια, δε σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας, γιατί θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Πείτε αυτά που σας ενοχλούν και σας πιέζουν και μην κρατάτε το θυμό μέσα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι φοβίες και οι ανασφάλειες του παρελθόντος δεν πρέπει να σας κάνουν να συμβιβάζεστε. Μην μπαίνετε στη διαδικασία να παίξετε το παιχνίδι κάποιων ατόμων που μπορεί να σας ισοπεδώσουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προφυλάξτε το σύντροφό σας από τις κακόβουλες κριτικές άσπονδων φίλων σας. Για να μη γίνουν παρεξηγήσεις, να είστε πιο σαφείς στις εντολές που δίνετε στους συνεργάτες σας.
 
ΛΕΩΝ: Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας για κουβέντες που μπορεί να σας κάνουν να μελαγχολήσετε. Μπορείτε να δώσετε ακόμα μία ευκαιρία σε ένα φιλικό σας άτομο που σας έχει απογοητεύσει.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Οι ανακατατάξεις που θέλετε να κάνετε, θα σας προβληματίσουν έντονα τη σημερινή ημέρα.
 
ΖΥΓΟΣ: Εάν υπάρχει κάποια ανησυχία για τον οικονομικό σας τομέα, πολύ σύντομα θα υπάρξει διευθέτηση. Μπορείτε να κάνετε πιο πετυχημένες ενέργειες, σχετικά με τους συμβιβασμούς σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό, θα βγουν με περισσότερη ευκολία. Ανοίξτε νέους ορίζοντες διαπραγματεύσεων, καθώς είναι πιθανές καινούριες συνεργασίες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κεντρίστε την προσοχή των άλλων, μέσα από τις νέες σας επιλογές και ανανεώστε συμφωνίες με προοπτική το δικό σας όφελος. Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρακάμψτε όσα σας κρατούν πίσω, μια και η ανοχή σας εξαντλείται και δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σας να αιφνιδιάσουν τους άλλους. Μην επιτρέψετε στο συναισθηματισμό σας να σας επηρεάσει αρνητικά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπερισχύσουν θέματα που ζητούν άμεση τακτοποίηση, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είσαστε κοντά στη λύση. Δώστε άμεση προτεραιότητα στην τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων.
 
ΙΧΘΥΣ: Πιστεύετε πως πρέπει να αφεθείτε σε ότι νιώθετε υγιές, οπότε ξεκόψτε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις αποφάσεις σας. Είστε δυνατοί στο λόγο αλλά και στις πράξεις και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.