Social Icons

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ

Πολλά είναι τα κριτήρια και τα ζητούμενα για να ταιριάξουν δύο άνθρωποι και να πορευτούν μαζί και αλλάζουν ανάλογα με τις περιστάσεις και τα βιώματα του καθενός. Όμως, ένα από αυτά που μπορεί να δώσει κάποια χαρακτηριστικά είναι και το ζώδιο που ανήκει κάποιος. Μπορεί να μην είναι το πιο σημαντικό κριτήριο, αλλά σίγουρα δεν περνάει και αδιάφορο.
 
Ας δούμε λοιπόν με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο και με ποια λιγότερο ο καθένας σύμφωνα με αυτό που ανήκει…
 
Κριός: Σαν ζώδιο της φωτιάς ταιριάζει ωραία με Δίδυμο, Λέων, Τοξότη και Υδροχόο και λιγότερο με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω, Ιχθύ. Λόγω της έντονης ενέργειάς του, εάν το ταίρι του δεν προσπαθεί να τον ξεπεράσει ή να τον ελέγξει μπορεί να τα πάει περίφημα και με τα 12 ζώδια.
 
Ταύρος: Ζώδιο της γης που προτεραιότητά του είναι η οικογένεια και δε θέλει να ξεφεύγει από τη ρουτίνα του. Καθώς είναι πεισματάρηδες και προσβάλλονται εύκολα ταιριάζουν περισσότερο με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω και Ιχθύ, ενώ λιγότερο με Κριό, Τοξότη και Υδροχόο.
 
Δίδυμοι: Δεν ανήκει στα ζώδια του αέρα, είναι ο ίδιος ο αέρας. Είναι προστατευτικός και συναισθηματικός, αλλά δε χαρίζει την  ελευθερία του για κανένα λόγο οπότε δυσκολεύει τους άλλους να προχωρήσουν σε κάτι μόνιμο μαζί του. Γίνετε ιδανικό ζευγάρι με Κριό, Ζυγό και Υδροχόο, ενώ ταιριάζει λιγότερο με Ταύρο, Καρκίνο και Παρθένο.
 
Καρκίνος: Ανήκει στο στοιχείο του νερού και ταιριάζει με ζώδια που μπορεί να βρει ηρεμία, οικογενειακή ζωή και άνεση. Ταιριάζει περισσότερο με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ, ενώ λιγότερο με Κριό, Δίδυμο, Τοξότη και Υδροχόο.
 
Λέων: Ζώδιο της φωτιάς που επιζητά για σύντροφο ένα ζώδιο πιο ήρεμο από αυτόν, για να μπορεί να επιβεβαιώνει το εγώ του και να νιώθει βασιλιάς. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι του. Ο Κριός, ο Ζυγός ή ο Τοξότης μπορεί να είναι ιδανικοί σύντροφοι, αλλά όχι ο Ταύρος, ο Καρκίνος ή η Παρθένος
 
Παρθένος: Ταιριάζει με ζώδια που μπορούν να έλκονται από την τελειομανία του και ταυτόχρονα να την αντέχουν. Όσο δυναμικοί είναι, τόσο ντροπαλοί είναι ταυτόχρονα με κρυμμένες ευαισθησίες. Ιδανικό ζευγάρι μπορεί να γίνει με Ταύρο, Καρκίνο και Σκορπιό. Λιγότερο ταιριάζει με Κριό, Ζυγό και Τοξότη.
 
Ζυγός: Ζώδιο του αέρα με ελεύθερη βούληση, κινείται με ευελιξία σε όλες τις καταστάσεις και μπορεί να ταιριάξει εξίσου καλά με πολλά ζώδια, αφού ξέρει να εξισορροπεί τα συναισθήματά του. Ιδανικό ζευγάρι γίνεται με Δίδυμο, Λέων, Τοξότη και Υδροχόο. Λιγότερο ταιριάζει με Παρθένο.
 
Σκορπιός: Ταιριάζει με ζώδια που μπορούν να γοητευτούν από τον ισχυρό χαρακτήρα του και να αναγνωρίσουν το έντονο πάθος του. Δείχνουν σκληροί και αμετακίνητοι, αλλά αν ερωτευθούν είναι οι πιστοί απ’ όλους στον ζωδιακό κύκλο. Ταιριάζει περισσότερο με Ταύρο, Καρκίνο, Ζυγό, Σκορπιό, Τοξότη και Ιχθύ, ενώ λιγότερο με Δίδυμο και Υδροχόο.
 
Τοξότης: Βαριέται τη μονοτονία και επιζητά μόνιμα τις αλλαγές. Μπορεί να ταιριάζει εύκολα με ζώδια που τους αρέσει η περιπέτεια και έχουν φιλοδοξίες, αλλά δε του στερούν την ανεξαρτησία του. Ιδανικό ζευγάρι θα είναι με Κριό, Λέων, Ζυγό, Σκορπιό και Υδροχόο, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγει Καρκίνο, Παρθένο και Αιγόκερω.
 
Αιγόκερως: Ζώδιο της γης, αποζητάει σταθερότητα, ηρεμία και το ταίρι του να σέβεται τις παραδοσιακές αξίες του και να συμπαραστέκεται στην καριέρα του. Εάν βρει τον κατάλληλο σύντροφο αποζητάει τη μονιμότητα. Ταιριάζει περισσότερο με Ταύρο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω και Ιχθύ και λιγότερο με Κριό.
 
Υδροχόος: Ζώδιο του αέρα, αντισυμβατικό, ανεξάρτητο, και ταυτόχρονα επιφυλακτικό απέναντι στους άλλους αν δε διακρίνουν ειλικρίνεια. Ταιριάζει με ζώδια που σέβονται ανεξαρτησία του, αλλά δε μένουν στάσιμα. Ταιριάζει περισσότερο με Δίδυμο, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο και λιγότερο με Ταύρο.
 
Ιχθείς: Θέλει να μοιράζεται τα συναισθήματα του και ψάχνει άτομα που να του δείχνουν εμπιστοσύνη και αγάπη. Σαν ζώδια του νερού ταιριάζουν περισσότερο με ζώδια που τους παρέχουν ηρεμία και σιγουριά για να δημιουργήσουν ένα ισορροπημένο ζευγάρι. Θα ήταν ιδανικό ζευγάρι με Ταύρο, Καρκίνο, Σκορπιό, Αιγόκερω και Υδροχόο, ενώ λιγότερο με Κριό.