Social Icons

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε. Ακόμα και αν η μέρα ήταν δύσκολη, βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Μη μπείτε σε διλήμματα αξιολογώντας τις συναισθηματικές σας σχέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε χρειάζεται να προκαλέσετε ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά ή την εμφάνισή σας. Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές.
 
ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε καθαρά, απομονωθείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με το σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να ομορφύνετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ότι την κάνει ξεχωριστή.
 
ΖΥΓΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν νιώθετε καταπίεση στο χώρο σας, ζητήστε περισσότερο χώρο. Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα τη ζητήσουν, αλλά μην περιμένετε να την ασπαστούν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές στο χώρο σας μικρές ή μεγάλες θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε ανταπόκριση. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οπότε μην εμπιστεύεστε τους πάντες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν θέλετε να ζητήσετε χάρη από οικογενειακά πρόσωπα μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους. Πριν βγάλετε συμπεράσματα για κάποια πρόσωπα, μπείτε λίγο στη δική τους θέση.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζατε, έχετε τα περιθώρια να κάνετε αλλαγές. Έχετε την άνεση να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα.