Social Icons

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάρτιος...
 
Την 1η ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με το Δία στον Ταύρο, ζητάει να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας.
 
Στις 3 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας εκνευρίζουν και θα εκφράζετε έντονα τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά σας.
 
Στις 4 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα συμβαδίζουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.
 
Στις 8 ο Ερμής στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, φέρνει τάσεις φυγής από την καθημερινότητα. Προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από υποχρεώσεις, που θα ρίξουν περισσότερο τη διάθεσή σας.
 
Στις 9 ο Άρης στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας.
 
Στις 10 η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα καλά κρυμμένα. Κρατήστε τις ισορροπίες και μην παρασυρθείτε στη δίνη της φαντασίας για να μη γίνετε θύματα των άλλων. Συντονιστείτε με την καθημερινότητα, δείτε τι συμβαίνει γύρω σας και πάρτε αποφάσεις βασιζόμενοι στη λογική. Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας, απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις, ακόμα και ανθρώπους και κοιτάξτε κατάματα το μέλλον σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 11 ο Ερμής περνάει στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, κάνοντάς σας ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία.
 
Στις 12 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς, στην καλύτερή της θέση, αυξάνοντας το συναίσθημα και βάζοντας τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Δημιουργεί νέες ελπίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φαντασία και βγάζει στην επιφάνεια καλλιτεχνικά ταλέντα. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο,  γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Σε επαγγελματικό επίπεδο κρίνεται σκόπιμο να είστε εγκρατείς σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), όπως και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος).


Στις 17 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κάνει τη μέρα παράξενη και δε μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς γίνεται γύρω σας. Αποφύγετε καινούργια ξεκινήματα, γιατί θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια.
 
Στις 21 με τον Ήλιο στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων και οι επαγγελματικές υποθέσεις έχουν άνοδο. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, θα σας δυσκολέψει στο να διαχειριστείτε ότι συμβαίνει γύρω σας καθώς δε θα έχετε και βοήθεια από κανέναν.
 
Στις 24 ο Άρης περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας επιθετικούς σε συναισθηματικό επίπεδο οπότε προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε. Αφήστε η διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς πισωγυρίσματα. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με το Δία στον Ταύρο, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης  καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.
 
Στις 25 πραγματοποιείται παρασκιώδης έκλειψη Σελήνης και η Πανσέληνος στο Ζυγό, βγάζει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ακραίες απαιτήσεις. Υπάρχει δυσκολία στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, καθώς απρόσμενες εντάσεις θα φέρνουν αναστάτωση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).
 
Στις 28 με την η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο,
ασχοληθείτε με ότι έχει σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.