Social Icons

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ

Όλοι έχουμε ανάγκη να επικοινωνούμε και να έχουμε δίπλα μα ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν και του εμπιστευόμαστε. Σίγουρα δεν είναι όλοι το ίδιο και εννοείται πως δε γίνεται να ταιριάζουμε με όλους.
 
ΚΡΙΟΣ: Το πρώτο ζώδιο του κύκλου είναι αρκετά ειλικρινής και λέει την αλήθεια ακόμα και αν σε πολλούς δεν αρέσει. Είναι έντονα κοινωνικός, μπορεί να σας στηρίξει σε δύσκολες στιγμές, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά. Θυμώνει εύκολα, γι’ αυτό μπορεί να τερματίσει μια φιλία πολύ άνετα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Είναι τόσο υπομονετικός και πιστός, που ακόμα και αν φύγουν όλοι αυτός θα παραμείνει δίπλα σου. Του αρέσει η σταθερότητα, γι’ αυτό δεν κάνει εύκολα φιλίες. Μπορεί να χρησιμοποιήσει μια φιλία για να ανέβει και λέει ψέματα αν του είναι χρήσιμα. Δε δίνει δεύτερη ευκαιρία αν νιώθει ότι δεν μπορεί να στηριχθεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχουν τόσους φίλους που δεν μπορούν να μετρηθούν. Τους αρέσει να γνωρίζουν ότι γίνεται γιατί λατρεύουν τις πληροφορίες, μπορούν να συζητούν για ώρες προκειμένου να λύσουν προβλήματα άλλων, αλλά εάν δεν τους πείσετε ότι  μπορούν να σας εμπιστευτούν, λένε ψέματα και δεν κρατούν μυστικά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι βαθιά συναισθηματικός, βοηθάει, στηρίζει και θέλει να προστατεύει όσους θεωρεί αγαπημένα του πρόσωπα. Σίγουρα είναι ο ώμος που μπορείτε να κλάψετε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα σας πει ψέματα για να καλύψει γεγονότα και να κερδίσει τη συμπάθειά σας. Αποζητά την εμπιστοσύνη, αλλά δε σταματάει να είναι καχύποπτος.
 
ΛΕΩΝ: Είναι πιστός, αφοσιωμένος και έντιμος, αλλά για να είναι φίλος σας θα πρέπει όλα να κινούνται στο ρυθμό τους. Διογκώνει ότι συμβαίνει και χρησιμοποιεί το ψέμα για να προβάλει καλύτερα τον εαυτό του. Εάν είστε διατεθειμένοι να τον αφήνετε να αποφασίζει για όλα, θα είναι ο καλύτερος σας φίλος.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχει λίγους και καλούς φίλους, καθώς δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους. Κριτικάρει τα πάντα, είναι ρεαλιστής, αποζητάει την τελειότητα, αποφεύγει τα ψέματα και γκρινιάζει αρκετά αλλά είναι ευθύς σε αυτά που λέει. Εάν σας κατατάξει στους φίλους του θα σας αγαπάει και θα σας σέβεται.
 
ΖΥΓΟΣ: Ρομαντικός και φιλικός, αλλά ταυτόχρονα αναποφάσιστος. Κινείται διπλωματικά και λέει αυτά που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν για να τους κερδίσει κι ας μην συμφωνεί. Παρόλα αυτά δε λέει ψέματα γιατί θέλει να είναι δίκαιος. Μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, αλλά δεν κρατάει φιλίες για πολύ καιρό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιλέγει με μεγάλη προσοχή τους φίλους του και αν τον κερδίσετε γίνεται χαλί να τον πατήσετε. Μπορεί να είναι καχύποπτος και μυστικοπαθής, αλλά παθιάζεται και αν σας εμπιστευθεί θα σας αποκαλύψει τις πιο κρυφές πλευρές του εαυτού του. Δεν ξεχνά την προδοσία, γι’ αυτό είναι πάντα καχύποπτος και όταν απειλείται λέει ψέματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ρυθμοί του είναι γρήγοροι, είναι έντονα κοινωνικός και αρκετά δημοφιλής. Οι φιλίες του κρατάνε χρόνια, καθώς είναι έντιμος και συμπαραστέκεται σε αυτούς που έχει δίπλα του, ενώ τους στηρίζει με ότι μέσο διαθέτει. Εάν σας αρέσει η περιπέτεια και αντέχετε τις γρήγορες εναλλαγές, έχετε βρει τον ιδανικό φίλο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυστηρός, συντηρητικός και αρκετά δύσκολος, έχει λίγους φίλους γιατί δείχνει την αγάπη και τη στήριξή του με πράξεις.  Δεν του αρέσουν τα λόγια και τα ψέματα, γιατί θέλει να είναι αξιοπρεπής. Μένει μακριά από κουτσομπολιά και ίντριγκες και λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ιδεαλιστής και ιδιόρρυθμος, αλλά βάζει τους φίλους του πάνω απ’ όλα και μπορεί να κάνει τα πάντα για αυτούς. Εμπιστεύεται εύκολα ακόμα και αν κάνει λάθος, γιατί αναγνωρίζει πως κανείς δεν είναι τέλειος. Λέει την αλήθεια με κάθε τίμημα, οπότε αν δεν την αντέχετε μην επιλέξετε να γίνετε φίλοι του.
 
ΙΧΘΥΣ: Ευαίσθητοι και ευμετάβλητοι, δίνουν χωρίς να ζητούν. Έχουν πολλούς φίλους, γιατί ξέρουν να ακούν τα προβλήματα των άλλων και έχουν  καλές προθέσεις. Θα κάνει πάντα την πρώτη κίνηση για να είστε συμφιλιωμένοι, αλλά λέει μυθικά ψέματα όταν βρίσκεται σε άβολη θέση. Όσο εύκολα δίνει όρκους, τόσο εύκολα τους πατάει, οπότε εσείς ξέρετε αν θα τον εμπιστευτείτε.