Social Icons

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δεν υπάρχει περίπτωση να παραπονεθείτε για τα αποτελέσματα αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων για να περάσετε στην πράξη αυτών που έχετε οργανώσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων τους προσβάλλετε. Για να μην σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες, ξεκαθαρίστε τη θέση σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση με το σύντροφό σας. Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα βοηθήσει να τις τελειώσετε με επιτυχία.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν κάνετε λίγο υπομονή θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλλει. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν συσσωρευτούν τα προβλήματα.
 
ΛΕΩΝ: Μην προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας με ανούσιες δικαιολογίες. Αν πιστεύετε ότι  γνώμη σας θα επηρεάσει κάποιους, καλύτερα μην την πείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε σε κάτι που έχετε σφάλλει. Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη και επικοινωνιακά δε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας. Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες, προγραμματίστε τις δουλειές σας. Μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν. Δε θα κερδίσετε κάτι με το να παραπονιέστε στους φίλους σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξετε τη στάση που έχετε απέναντι στην καθημερινότητα, γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις δεν είναι το καλύτερο για τον οργανισμό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή με κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.
ΙΧΘΥΣ: Η ενεργητικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, οπότε προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος που σας χαλάει τη διάθεση όταν το αφήνετε ανεξέλεγκτο.