Social Icons

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Κυριακή 18 έως 24/2/24

ΚΡΙΟΣ:
Δώστε στην εμφάνισή σας ένα νεανικό στυλ με αρκετές δόσεις ρομαντισμού και κερδίστε τις εντυπώσεις. Το στρες δε θα λείψει από τη ζωή σας και το ξέρετε αφού τις περισσότερες φορές το προκαλείτε από μόνοι σας, αλλά τα εμπόδια σταδιακά θα υποχωρούν και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε θα προσδώσει έναν ανανεωτικό τόνο. Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις. Συνεχίζετε να έλκεστε από καταστάσεις που περιέχουν κίνδυνο και δε θα διστάζετε να δοκιμάσετε τα όρια που έχει ο σύντροφός σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να ορθώσετε παράπονα και απαιτήσεις που έχετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, με σωστό τρόπο όταν κάποιοι σας πικραίνουν με τη στάση τους ή σας φέρνουν σε συναισθηματικά διλήμματα με την αλλοπρόσαλλη, αλόγιστη ή εκρηκτική συμπεριφορά τους. Χρειάζεται να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μπορέσετε να διακρίνετε που θα πρέπει να ρίχνετε κάθε φορά το βάρος σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε δυσκολίες, εμπόδια και ανταγωνισμούς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξει σημαντική καλυτέρευση, σωστότερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και σημαντική μείωση των καθυστερήσεων στα σχέδιά σας που σας αποπροσανατόλιζα. Βέβαια, μη βιαστείτε να ανοιχτείτε σε οικονομικές επενδύσεις που δεν έχετε μελετήσει, επειδή είστε ανυπόμονοι. Δείξτε ένα άλλο πρόσωπο και να το προωθήσετε προς τα έξω κάνοντας τις κατάλληλες αλλαγές. Τώρα θα πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες και να εντοπίσετε τις επιθυμίες σας, προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον παρεξηγήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, είναι απαραίτητο. Με τη συμπαράσταση ανθρώπων που εσείς θα επιλέξετε, θα πάψετε να νιώθετε χαμένοι και μόνοι μέσα στο πλήθος και θα προωθήσετε κοινούς στόχους που στην πορεία θα δημιουργήσουν την αίσθηση ασφάλειας που έχετε ανάγκη και θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητά σας. Από τη στιγμή που θα αγαπήσετε εσείς οι ίδιοι τον  εαυτό σας, οι άλλοι θα σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο.
 
ΛΕΩΝ: Νιώθετε αρκετά καταπιεσμένοι είτε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, είτε από συνήθεια και μαχόμενοι ασταμάτητα για την επαγγελματική αναγνώριση και την οικονομική επιτυχία, παραλείπετε να φροντίζετε τον οργανισμό σας. Ίσως χρειαστεί να γίνεται πιο σκληροί απέναντι στους συναισθηματισμούς που σας πιάνουν αρκετές φορές και να κάνετε τομές εκεί που πρέπει, καθώς το ζητούμενο τώρα είναι να κάνετε σωστές επαγγελματικές επιλογές. Είναι καιρός να ωριμάσετε και η ερωτική σας πορεία είναι ο πιο σημαντικός τομέας για να πάρετε τα πρώτα μαθήματα αυτογνωσίας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην υπάρξουν διαμάχες, αντιπαραθέσεις και αναστάτωση στη σχέση σας, φροντίστε να μην έχετε κάποια άλλη παράλληλη σχέση, γιατί η μόνιμη σχέση σας θα κινδυνέψει σοβαρά να κλείσει τον κύκλο της και να φτάσετε στο χωρισμό. Εάν δεν είναι αυτό το ζητούμενο σας, συγκρατηθείτε. Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο και αν θέλετε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι και κάποιες φορές το προσωπείο που φοράτε σας προδίδει.
 
ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι κακό να αφήσετε τους άλλους να αγγίξουν την ψυχή σας, αλλά απεναντίας θα είναι χρήσιμο, καθώς έτσι θα αποφύγετε τις απότομες και απροσδόκητες αντιδράσεις σας που ξαφνιάζουν τους γύρω σας, ενώ παράλληλα θα κρατήσετε και ισορροπίες που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούριες επενδύσεις, ακούγοντας τρίτα άτομα. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας, για να πάρει αποφάσεις αντί εσάς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε κρυφές ή φανερές αντιπαλότητες και δημιουργήστε εποικοδομητικές και συμφέρουσες για όλους σχέσεις. Φανείτε περισσότερο παρατηρητικοί αλλά και ευέλικτοι, ώστε να οργανώσετε καλύτερα αυτά που πρέπει να γίνουν. Υπάρχει τρόπος να υπερασπιστείτε σθεναρά τα δικαιώματά σας, αντιμετωπίζοντας δυναμικά εμπόδια και αντιπάλους. Μπορείτε να διορθώσετε αρκετά, αρκεί να ενεργοποιήσετε τη λογική σας και να επανατοποθετήσετε κάποιες από τις προτεραιότητές σας. Αφήστε το συναίσθημα να σας παρασύρει όσο σας παίρνει και μετά τραβήξτε το χαλινάρι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι προτιμότερο για να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σας να διατηρήσετε μια μέτρια κατάσταση, από το να είστε ή του ύψους ή του βάθους. Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας και φροντίστε για ότι λέτε να έχετε αποδείξεις και τεκμήρια. Είναι κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στην πορεία ανεξάρτητα αν θα το εφαρμόσετε στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις ή στις επαγγελματικές. Να θυμάστε πως το πρώτο σας μέλημα πρέπει να είναι η υγεία σας γιατί το πιο πολύτιμο στη ζωή σας είστε εσείς.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε αλήθειες ακόμα και σε επαγγελματικές σχέσεις και παγιώστε συναισθήματα, ώστε άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος να μη σας φέρουν σε δύσκολη ψυχολογική θέση. Περισώστε κάποιες σχέσεις που σας αφορούν άμεσα, αλλά κάντε και νέες κοινωνικές γνωριμίες. Η αρχή μιας καινούριας φιλικής ή κοινωνικής σχέσης, ενδεχομένως να σας φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι σε εκρήξεις θυμού που θα έχετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξετε αλλά σίγουρα θα κάνετε τη σχέση σας περιπέτεια. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η συμπεριφορά σας και να αποφύγετε λάθη και υπερβολές, ώστε να αποκαταστήσετε το κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Οι εκλείψεις του μήνα θα φέρουν κάποιες κρίσεις και εντάσεις, που κάποιους από εσάς θα σας οδηγήσουν στη σκέψη να κάνετε αντικατάσταση του παλιού με κάτι καινούριο και σε αυτό το σημείο θα δοκιμαστεί περισσότερο η σχέση σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Είναι πολύ πιθανόν να σας κυριέψουν πάθη πολύ πιο ισχυρά από αυτά που είχατε μέχρι σήμερα, αλλά από εσάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να ψάχνετε να βρείτε ένα πρόσωπο για να γίνει το λιμάνι σας. Ο χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σε παράτολμες πράξεις, αλλά μην ξεχνάτε να ελέγχετε την παρορμητικότητα σας για να μη βρεθείτε σε λάθος μονοπάτια και απογοητευτείτε. Αφεθείτε κατά ένα μέρος στα χέρια της μοίρας για να οδηγηθείτε σε ευχάριστους ερωτικούς ρυθμούς.