Social Icons

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Μείνετε μακριάς από άτομα που θέλετε να κόψετε γιατί σας έχουν θίξει. Με επιμονή θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλα άτομα που σας φθονούν. Βγάλτε απ’ το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ελιχθείτε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δε γίνουν όπως τα θέλετε. Αντισταθείτε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια.
 
ΛΕΩΝ: Επιλέξτε μια άλλη μέρα για να λύσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα. Βοηθήστε αυτούς που σας στηρίζουν όταν χρειάζεται για να το ανταποδώσετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα δε χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Δώστε τέλος σε σχέσεις που δε σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι.
 
ΖΥΓΟΣ: Αφήστε το σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή η λογική αλλά χρειάζεται και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην είστε ανταγωνιστικοί σε καταστάσεις που χρειάζεται ομαδική δουλειά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.
 
ΙΧΘΥΣ: Κάποιες δύσκολες επιλογές πρέπει να γίνουν ακόμα και αν δεν υπάρξει βοήθεια από πουθενά. Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο γλυκοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.