Social Icons

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ

Σίγουρα ο καθένας έχει το στυλ του και δεν περιμένει να του υποδείξει το ζώδιό του πώς να ντυθεί, αλλά δεν είναι κακό να έχουμε και μια άποψη πως οι πλανήτες μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις μας στο στυλ που διαλέγουμε.
 
Κριός: Είστε μόνιμα σε εγρήγορση, οπότε αναζητάτε άνετα ρούχα που να μη σας εμποδίζουν στις δραστηριότητές σας. Σας αρέσει, το απλό αλλά κομψό ντύσιμο χωρίς υπερβολές. Τζίν, δερμάτινα και μεταξωτά όταν το απαιτεί η περίσταση, είναι ρούχα που πλαισιώνουν τη ντουλάπα σας.
 
Ταύρος: Σας αρέσουν τα πρακτικά ρούχα που μπορείτε να τα φορέσετε παντού και να ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. Σαν λάτρεις του ποιοτικού σαφώς θέλετε απαλά υφάσματα που δε θα σας ενοχλούν όταν ακουμπούν πάνω σας, ενώ δε θα λείψουν από τη ντουλάπα σας κλασικά κομμάτια.
 
Δίδυμος: Σας αρέσει να ακολουθείτε τη μόδα, συνδυάζοντας πάντα ένα νεανικό και μοντέρνο στυλ. Σας αρέσει να ντύνεστε ξεχωριστά, αλλά φροντίζετε να τα συνδυάζετε έτσι που να μπορούν να σας καλύψουν όλη μέρα αν χρειαστεί προσθέτοντας για αλλαγή μόνο αξεσουάρ.
 
Καρκίνος: Νοσταλγοί μιας παλιά εποχής, αναζητάτε στο ντύσιμό σας το κλασικό ή βίντατζ στυλ με προτίμηση στα γήινα χρώματα. Θέλετε να δείχνετε πάντα ντελικάτοι και γοητευτικοί, γι’ αυτό σας αρέσουν υφάσματα όπως ο ταφτάς, το μετάξι, το σατέν και τα βαμβακερά.
 
Λέων: Καθώς σας αρέσει να προσελκύετε πάνω σας τα βλέμματα και να τραβάτε την προσοχή, δημιουργείτε το δικό σας στυλ με έντονα χρώματα σε μοντέρνα γραμμή. Δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσετε ποτέ κάτι που δε θα σας αρέσει 100%. Δε σας ενδιαφέρει να έχετε πολλά ρούχα, αλλά αυτά που αγοράζετε θέλετε να είναι ποιοτικά.
 
Παρθένος: Προτιμάτε και αγαπάτε τα λειτουργικά ρούχα που μπορούν να ανταποκριθούν και να ταιριάζουν στην καθημερινότητά σας αλλά και στους ρυθμούς σας. Σας αρέσουν τα κλασσικά κομμάτια, χωρίς να λείπουν και εκκεντρικά ρούχα. Το σίγουρο είναι πως η ντουλάπα σας θα βρίσκεται σε απόλυτη τάξη για να βρίσκεται εύκολα αυτό που θα διαλέξετε.
 
Ζυγός: Σας αρέσουν τα απαλά χρώματα και ρούχα που μπορούν να δένουν αρμονικά μεταξύ τους με απαλές υφές. Για να τονίσετε την εμφάνισή σας θα χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ που θα ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας και θα ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας. Όπως και να έχει αυτό που επιθυμείτε είναι να υπάρχει ισορροπία στο στιλ σας.
 
Σκορπιός: Το μυστήριο που σας διακρίνει σαν άτομο, θέλετε να περνάει και στο ντύσιμό σας. Διατηρώντας την κομψότητα επιλέγετε αυστηρό ντύσιμο που θα σας αναδεικνύει επαγγελματικά για να διατηρείτε το κύρος σας, αλλά ταυτόχρονα επιζητάτε τα άνετα και στιλάτα ρούχα. Οι σκούρες αποχρώσεις είναι η αδυναμία σας.
 
Τοξότης: Σαν ζώδιο σας αρέσει η περιπέτεια και τα ταξίδια και δεν αντέχετε το άγχος, γι’ αυτό προτιμάτε ρούχα που φοριούνται εύκολα και είναι φτιαγμένα από ελαφρά υφάσματα. Προτιμάτε το αθλητικό ντύσιμο με στιλάτα στοιχεία, συνδυασμένο με πρωτότυπα αξεσουάρ και ιδιαίτερα παπούτσια.
 
Αιγόκερως: Διαλέγετε ρούχα που να είναι κομψά, κλασικά, που θα ανταποκρίνονται στην προσωπικότητά σας, αλλά εννοείται πως προτιμάτε υφάσματα όπως το μετάξι, το βελούδο και το κασμίρ που δείχνουν πολυτέλεια. Δε θέλετε η εικόνα σας να ξεφεύγει από το αυστηρό στυλ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα βάλετε τις δικές σας πινελιές για να δείχνει διαφορετικό.
 
Υδροχόος: Σαν ελεύθερο πνεύμα δε σας αρέσει να μπαίνετε σε καλούπια, άρα δύσκολα θα ακολουθήσετε αυτό που ζητάει η μόδα. Δημιουργείτε το δικό σας στυλ και φοράτε αποκλειστικά ότι θα σας κάνει να νιώθετε καλά, χωρίς όμως να ντυθείτε πρόχειρα. Φροντίζετε πάντα να είστε προσεγμένοι και να δημιουργείτε θετικές εντυπώσεις.
 
Ιχθύς: Η διάθεσή σας έχει συνεχείς εναλλαγές, μια που συνήθως αφήνετε το συναισθηματικό σας κόσμο να σας οδηγεί, οπότε αυτό που σίγουρα θέλετε να έχετε στο στυλ σας είναι διάφορα χρώματα. Συνδυάζετε τα πάντα μεταξύ τους, ανάλογα με το πώς νιώθετε τη στιγμή εκείνη. Όσο εύκολα μπορείτε να φορέσετε ένα κλασικό κομμάτι, το ίδιο εύκολα φοράτε και ένα λιτό καθημερινό.