Social Icons

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Κάνοντας πιο συγκεκριμένους τους στόχους σας θα είναι ευκολότερη η οργάνωσή τους. Το μόνο που θα πετύχετε αν επωμιστείτε όλες τις ευθύνες, θα είναι εξάντληση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους είναι αρνητικοί απέναντί σας. Παραδεχτείτε μερικά από τα λάθη σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετοί από τον εργασιακό χώρο θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας. Κρατήστε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες σας πριν τις κοινοποιήσετε για να μη σας αντιγράψουν. Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα.
 
ΛΕΩΝ: Πριν βεβαιωθείτε ότι οδηγείστε στην επιτυχία, μην κάνετε κανένα βήμα. Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτείνετε στους συνεργάτες σας τις λύσεις που έχετε κατά νου. Μην προχωράτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς.
 
ΖΥΓΟΣ: Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα. Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή την παρορμητική διάθεση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε νέες. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους. Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε πάει και αλλάξτε τη διάθεση σας. Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν.
 
ΙΧΘΥΣ: Απαλλάξτε σχέσεις και συνεργασίες από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος. Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική σας τάση να γίνει μανία.