Social Icons

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν. Θα διευκολυνθείτε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και όλα δείχνουν πως θα έχετε μια πολύ καλή πορεία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην πιέσετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσάς. Η ανάγκη σας να πετύχετε τα μελλοντικά σας σχέδια θα είναι έντονη και φαίνεται πως τίποτα πλέον δε θα μπορεί να σας σταματήσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όλα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε πάνω απ’ όλα να βρείτε την χρυσή τομή. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε κάποιο ηγετικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο ή να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά για τα συμφέροντα σας.
 
ΛΕΩΝ: Ίσως, στην πορεία να διαπιστώσετε κάποιες ελλείψεις στον σχεδιασμό ή ορισμένα προβλήματα σε μια συνεργασία σας, που μπορεί να σας αποτρέψει από το να γίνετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις μελλοντικές σας κατευθύνσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να τις προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένοι στις εκτιμήσεις σας, ακόμα και εξαπατημένοι από κάποια άτομα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αναλύσετε τα σχέδια ή τους στόχους που έχετε θέσει σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης, που θα χρησιμοποιήσουν τις δικές σας ιδέες για δικές τους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάτι καινούριο θα εμφανιστεί στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι και κατοχυρωμένοι για τις προθέσεις κάποιου ατόμου στα σχέδιά του με σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας, αλλά να περιμένετε κάποιες αυξανόμενες εντάσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε μπει σε μια περίοδο που η τύχη δε θα σας χαρίζεται τόσο εύκολα, όσο θα θέλατε και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσάς.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε καταστάσεις που έρχονται πιο εύκολα από τι περιμένετε. Αν κινηθείτε σωστά και υπεύθυνα μπορείτε να έχετε οφέλη και μάλιστα σημαντικά.