Social Icons

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ

Στην προσπάθειά μας να μυρίζουμε όμορφα, έχουμε καταναλώσει αμέτρητες ώρες ώστε να βρούμε το άρωμα που μας ταιριάζει. Μια διαδικασία καθόλου εύκολη, καθώς υπάρχουν χιλιάδες αρώματα σε συνδυασμούς. Όμως, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την αστρολογία και να βρούμε τις επιλογές που μας ταιριάζουν περισσότερο σύμφωνα με το ζώδιό μας.
 
Κριός: Σα ζώδιο της φωτιάς θέλετε κάτι που να διεγείρει τις αισθήσεις σας και να ταιριάζει στην παρομητικότητά σας. Σας ταιριάζουν τα ξυλώδη και πικάντικα αρώματα όπως κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο, βανίλια, τζίντζερ και γιασεμί.
 
Ταύρος: Αναζητάτε κάτι που θα αναδείξει την ήρεμη και γήινη γοητεία σας και θα τονίζει τα δυνατά σας σημείο, οπότε τι καλύτερο από μυρωδιές τριαντάφυλλου, σανταλόξυλου, λεβάντας ή μανόλιας.
 
Δίδυμοι: Είστε μια κινούμενη θύελλα οπότε χρειάζεστε που θα σας ηρεμεί αλλά θα σας κάνει και σέξι. Θέλετε και το ρομαντικό και το ακραίο. Σας ταιριάζουν τα εσπεριδοειδή και ιδιαίτερα το περγαμόντο, όπως και το αγιόκλημα.
 
Καρκίνος: Ιδιαίτερα ρομαντικοί  και ήσυχοι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχετε εναλλαγές στη διάθεσή σας. Προτιμάτε μυρωδιές όπως γιασεμί, γαρδένια, τριαντάφυλλο, κεχριμπάρι ή βιολέτα.
 
Λέων:  Ρομαντικοί και φιλόδοξοι ταυτόχρονα, θέλετε ένα άρωμα που να δείχνει τη δύναμή σας χωρίς να στερεί από τη γοητεία σας. Βανίλια, μέλι, μόσχος και γενικά φρουτώδη αρώματα δε θα αφήσουν να περάσετε απαρατήρητοι.
 
Παρθένος: Σας αρέσει να είστε κομψοί και να αποπνέετε αέρα καθαριότητας, άρα δε θα μπορούσατε να ανεχθείτε ένα βαρύ άρωμα Θα προτιμήσετε μυρωδιές βανίλιας και φρέσκων λουλουδιών.
Ζυγός: Ρομαντικοί και χαμηλών τόνων αποζητάτε ελαφριά και ντελικάτα αρώματα που να συμβαδίζουν με τη μόδα αλλά να μη ξεφεύγουν από τα κλασικά λουλουδάτα ή φρουτώδες αρώματα.
 
Σκορπιός: Για μια προσωπικότητα τόσο ισχυρή όσο η δική σας, δε θα μπορούσε να ταιριάζει κάτι άλλο από ανατολίτικες μυρωδιές μπαχαρικών, σοκολάτα και καφές, που θα αναδείξουν το χαρακτήρα σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ή να πείτε κάτι.
 
Τοξότης:  Τίποτα δε θα μπορούσε να συμπληρώσει την περιπετειώδης φύση σας, εκτός από εξωτικές μυρωδιές όπως σανταλόξυλο, λιβάνι και μύρο ή μπαχαρικών όπως πάπρικα, κανέλα ή σαφράν.
 
Αιγόκερως: Ρεαλιστές και πρακτικοί για να αναδείξετε τον κρυμμένο ρομαντισμό σας, χρειάζεστε κομψές μυρωδιές, όπως κέδρο, μανόλια, γιασεμί, αλλά δε θα ήταν άσχημο να συνδυάζατε φρούτα και μόσχο.
 
Υδροχόος: Το απρόβλεπτο του χαρακτήρα σας μπορεί άνετα να συνδυαστεί με ελαφριές μυρωδιές όπως γεράνι, πορτοκάλι και λευκά λουλούδια, αλλά και ασυνήθιστες , μυρωδιές όπως  πατσουλί ή λιβάνι.
 
Ιχθείς: Καθώς είστε τα πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά ζώδια σα έλκουν αρώματα που χαρακτηρίζονται από μυρωδιές λουλουδιών. Προτιμήστε βιολέτα, νάρκισσο, γαρδένια, κρίνο ή παιώνια.