Social Icons

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΙΧ

Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και τάσεις, και αυτά μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο κάποιος αντιδρά σε διάφορες πτυχές της ζωής, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών του προτιμήσεων.
Ας δούμε πως λειτουργεί το κάθε ζώδιο…
 
Ο Κριός είναι φυσικός ηγέτης, γεγονός που τους καθιστά κυρίαρχο. Αγαπάει τον έλεγχο στην κρεβατοκάμαρα και απολαμβάνει να βλέπει το σύντροφό του να υποτάσσετε σε κάθε ιδιοτροπία και εντολή του
 
Ο Ταύρος λαχταράει τη σταθερότητα και τη βιώνει με το δέσιμο, που κατά προτίμηση του αρέσει να είναι με μετάξι και η ελαφριά αφή για εξερεύνηση σε μέρη του σώματος που παραλείπονται σε παιχνίδια.
 
Οι Δίδυμοι αγαπούν τον αυθορμητισμό, οπότε κάτι γρήγορο σε δημόσιο χώρο που δε θα είναι προγραμματισμένο θα ικανοποιήσει τις ανάγκες τους, όπως και τα παιχνίδια ρόλων.

Ο Καρκίνος από τη φύση του είναι ευαίσθητος, οπότε του αρέσει να είναι  υποτακτικός. Αγαπάει να τους λένε τι να κάνει και να ακολουθεί εντολές

Ο Λέοντας τροφοδοτείται από τη δημιουργικότητά του, οπότε η δημιουργία διαφορετικών χαρακτήρων και σέξι σενάρια με κοστούμια και βοηθήματα του ξυπνάει τα κρυμμένα ένστικτά του. 
 
Η Παρθένος αποζητάει την πειθαρχία, για αυτό ακολουθεί κατά γράμμα εντολές, ενώ δε θα κρύψει την ευχαρίστησή που νιώθει σε παιχνίδια που γίνονται με τα χέρια.
 
Ο Ζυγός θέλει να νιώθει άνετα και να διασκεδάζει, αλλά το απολαμβάνει με αρκετά παιχνίδια και βοηθήματα. Φτερά, παγάκια, κρέμες, οτιδήποτε έχετε στο σπίτι και το χρησιμοποιήσετε σωστά μπορεί να εξάψει τη φαντασία του.
 
 Ο Σκορπιός διατηρεί το άγχος και την ένταση, αλλά δε θα πει ποτέ όχι σε τρία πράγματα. Σε ένα καλό μασάζ, στο στοματικό έρωτα και στα παιχνίδια θερμοκρασίας (παγάκια, λιωμένο κερί).
 
Ο Τοξότης αναζητάει την περιπέτεια, γι’ αυτό του αρέσει να δοκιμάζει νέα μέρη, να έχει πολλές επιλογές και να πραγματοποιεί φαντασιώσεις έξω από την κρεβατοκάμαρα.
 
Ο Αιγόκερος επικεντρώνεται και εστιάζει στα άκρα, ιδιαίτερα στα πόδια που είναι το φετίχ τους. Αν σας αρέσει το δέσιμο, με μεγάλη χαρά θα σας περάσει χειροπέδες ή σχοινί.
 
Οι Υδροχόοι είναι διανοούμενοι και τα βρώμικα λόγια τους ξεσηκώνουν. Αγαπούν να ακούνε τις βαθύτερες φαντασιώσεις του συντρόφου τους και δεν είναι αντίθετοι στο να τις κάνουν πράξη.
 
Οι Ιχθείς αγαπούν τη ζεστή υφή του νερού που διατρέχει το σώμα τους, οπότε είναι λογικό ότι το σεξ σε ντους, λουτρά, λίμνες και πισίνες είναι το καλύτερό τους.