Social Icons

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Οι πράξεις που θα κάνετε είναι σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δε συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων..
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να ενεργήσετε στις διαθέσεις του συντρόφου σας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι ώστε να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση. Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας γιατί θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανταπόκριση που θα έχετε από το σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε το άνοιγμα της ψυχής του, με τρυφερότητα και αγάπη.
 
ΛΕΩΝ: Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε κάτω από τον έλεγχό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συναισθηματική φόρτιση πιθανώς να εκδηλωθεί με εσωστρέφεια και ευθιξία. Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος που θα εξελιχθεί σε πάθος.
 
ΖΥΓΟΣ: Τα μικροπροβλήματα του επαγγελματικού τομέα, θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια. Προσέχετε τις συνεργασίες σας και φροντίστε τα πάντα να είναι καθαρά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας. Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν στα άμεσα σχέδιά δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε ένα σωστό οικονομικό προϋπολογισμό. Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε για να έχετε όφελος στην πορεία.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια. Τσεκάρετε τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε συνεργασίες με ισχυρογνώμονες ανθρώπους, γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Πρέπει να θυμάστε πως η τόλμη είναι αρετή αλλά η βιασύνη ελάττωμα.
 
ΙΧΘΥΣ: Μη γίνετε ανταγωνιστικοί μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Μην πανικοβάλλεστε στις οικονομικές δυσκολίες, γιατί θα κάνετε λάθη που οι άλλοι δύσκολα θα σας τα συγχωρήσουν.