Social Icons

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Κυριακή 27/6 έως 3/7/21

ΚΡΙΟΣ:
Ολοκληρώστε τυχόν εκκρεμότητες, πριν έρθει στην επιφάνεια κάποια δύσκολη στον χειρισμό της κατάσταση. Οι προϋποθέσεις στην εργασία σας θα είναι καλύτερες και σταδιακά θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Τώρα μπορείτε να εδραιώσετε αλλαγές που έχουν ξεκινήσει, ενώ η βελτίωση των οικονομικών σας, θα βοηθήσει να προωθήσετε πιο γρήγορα τις υπόλοιπες υποθέσεις σας. Ο επαγγελματικός χώρος, θα σας χαρίσει ευκαιρίες προόδου, γι’ αυτό χειριστείτε τις με σύνεση και ωριμότητα. Ανταποκριθείτε σε καλέσματα, καθώς αρκετά ευνοημένες θα είναι οι επαφές σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ολοκληρώστε συνεργασίες που πρέπει να πάρουν το δρόμο τους, ακόμα και αν κατά κάποιο τρόπο σας φαίνονται δύσκολες. Θα μπορέσετε να πετύχετε μεγάλα βήματα προόδου, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό σας τομέα. Ξεπεράστε οικονομικές πιέσεις για να προωθήσετε αποτελεσματικά τα σχέδιά σας. Κάντε τη σχετική υπομονή μέχρι να συλλέξετε όλα τα δεδομένα που θα σας οδηγήσουν στις σωστές κατευθύνσεις. Ακόμα και με κάποιες πιέσεις θα προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας, οπότε μη χάσετε την πίστη στις ικανότητές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε σωστά το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτετε για να πετύχετε αυτά που έχετε κατά νου, είτε στόχους στον εργασιακό τομέα, είτε ανάπτυξη του φιλικού σας κύκλου και γιατί όχι την ανακάλυψη ενός συντρόφου. Κρατήστε σταθερό χαρακτήρα και να μην αλλάζετε απόψεις. Η προς τα έξω εικόνα της διχασμένης προσωπικότητας, θα ανακόψει την καλή πορεία που θα πάρουν οι σχέσεις σας σε γενικό επίπεδο. Ειδικά στον οικογενειακό χώρο, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με πολύ οικεία πρόσωπα ακόμα και αν σας προκαλέσουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέματα γραφειοκρατίας θα επιλυθούν πιο εύκολα, ενώ μπορείτε να περιμένετε και την βοήθεια από κάποια άτομα που σχετίζονται με τις υποθέσεις σας. Σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν, αρκεί να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τα πρόβατα από τα ερίφια. Πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στις κινήσεις σας, ώστε να μη βρεθείτε μπροστά σε αξεπέραστα εμπόδια. Διακρίνετε τις ευκαιρίες επέκτασης των οικονομικών σας συμφερόντων, καθώς η επιτυχία θα εξαρτηθεί από το πόσο σωστή θα είναι η τελική επιλογή σας.
 
ΛΕΩΝ: Ενισχύστε τον επικοινωνιακό σας τομέα, ώστε ότι προκύψει και θέλετε να προχωρήσει να μην κολλήσει από ασυνεννοησία. Μείνετε μακριά από μπερδεμένες ή άρρωστες καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα και κάντε τις αναζητήσεις σας με καθαρό μυαλό. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψετε κάποια σημαντική εξέλιξη, καθώς θα υπάρξουν ανοίγματα για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και υπομονετικοί σε κάποια υπόθεση που δείχνει να έχει καλές προοπτικές για το μέλλον.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και γενικώς στις κινήσεις γιατί θα είστε κάπως επιρρεπείς στα μικροατυχήματα. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει πανικός. Απλά φροντίστε αν είστε χαλαροί και όχι υπερβολικοί σε ότι αποφασίσετε να κάνετε. Το ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας είναι πολύ πιθανό. Οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συναντήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε θα καταναλώσουν αρκετό από το χρόνο σας, αλλά σχεδόν όλες θα είναι αποδοτικές και επικερδείς αφού η οργάνωσή σας θα λειτουργεί σε άριστο συνδυασμό με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε, κερδίζοντας τους γύρω.
 
ΖΥΓΟΣ: Η γενική ατμόσφαιρα στον αισθηματικό σας τομέα θα αποπνέει ένα μυστήριο, ενώ ο αισθησιασμός σας θα είναι σχεδόν ορατός κάνοντας το σύντροφό σας να θέλει να αποδράσετε κάπου οι δύο σας η να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία όσοι είστε ακόμα μόνοι. Βγείτε, διασκεδάστε, κάντε νέες γνωριμίες, αποδεχθείτε προσκλήσεις και θα δείτε αρκετά από τα όνειρα που έχετε για την προσωπική σας ζωή να εκπληρώνονται. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και αφήστε για λίγο στην άκρη θέματα που σας αναλώνουν σε καθημερινή βάση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάθετε να βλέπετε ως εμπειρίες ότι έχετε ζήσει μέχρι τώρα και μη μετανιώνετε για τα λάθη που νομίζετε ότι πράξατε, αφού ακόμα και μέσα από αυτά μάθατε να είστε πιο δυνατοί και πιο ολοκληρωμένοι σαν άνθρωποι. Ασχοληθείτε μόνο με το σύντροφό σας μια που έχετε ανάγκη από αγάπη και είναι πρόθυμος να σας την προσφέρει απλόχερα και μην επιτρέψετε σε κανέναν να αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές σας και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να θίξετε στο σύντροφό σας πρόσωπα του οικογενειακού του χώρου, ακόμα και αν εκείνοι σας προκαλέσουν. Αφήστε το να περάσει χωρίς να κάνετε σχόλια ή να τους απαντήσετε, γιατί θα χαλάσετε άδικα το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στη σχέση σας και θα ανοίξετε συζητήσεις χωρίς τέλος που το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι γκρίνια και σκηνές παραλογισμού. Συγκρατήστε τον αυθορμητισμό σας για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολικές κινήσεις ή δηλώσεις που είναι σίγουρο ότι θα το μετανιώσετε πολύ γρήγορα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλά θα κάνετε να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας. Έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά και το δείχνετε, οπότε μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει και να εισβάλλει στον ψυχικό σας κόσμο. Η κοινωνικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για καινούριες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται στο πρόσωπο κάποιων να βρείτε και ένα νέο συνεργάτη που το μέλλον μαζί του διαγράφεται λαμπρό. Κάντε μικρές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο φρέσκοι και έτοιμοι για κατακτήσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις για να έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε εσείς τις ευκαιρίες που σας ταιριάζουν και όχι αυτές εσάς. Εάν δεν ασχοληθείτε με τον εαυτό σας να ξέρετε ότι τα προβλήματα που μπορεί να σας παρουσιαστούν δεν θα είναι ουσιαστικά, αλλά απλά παρενέργειες μιας γενικότερης αδυναμίας τού οργανισμού σας. Οι συνθήκες θα βοηθήσουν να ανακτήσετε γρήγορα τις δυνάμεις σας και να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες.
 
ΙΧΘΥΣ: Η οικονομική σας κατάσταση θα παρουσιάσει αύξηση, αλλά δε θα λείψουν κάποιοι σοβαροί προβληματισμοί για τις μελλοντικές σας επιλογές ή την διαχείριση περιουσιακών σας στοιχείων. Θα υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στις κατευθύνσεις σας και γι’ αυτό θα πρέπει να φανείτε πολύ προσεχτικοί. Φανείτε περισσότερο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί σε τυχόν προσφορές που θα σας γίνουν από άτομα που δε γνωρίζετε καλά και διερευνήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας ενός σχεδίου που ίσως διαχειριστείτε.