Social Icons

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδια σας αλλά θα σας δυναμώσουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η ικανότητα να αξιοποιείται τις συζητήσεις σας θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκρατηθείτε ως προς την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους που θα σας απεγκλωβίσουν από παλιές τακτικές και συμπεριφορές λανθασμένες. Μην αφήσετε οι απορίες ή οι αντιφάσεις να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας. Η ακλόνητη στάση σας είναι που δημιουργεί τα προβλήματα με το σύντροφό σας.
 
ΛΕΩΝ: Κινηθείτε έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δε δίνεται την πρέπουσα σημασία σε κάποιο φόβο που έχει ο σύντροφός σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.
 
ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή, για να έχετε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετά δύσκολες. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το παρασκήνιο που θα υπάρχει φέρνει πολλά απρόοπτα, οπότε μη δημιουργήσετε εντάσεις και αναταραχές. Συνεργαστείτε με ανοιχτά χαρτιά και να είστε σίγουροι πως δε θα βγείτε χαμένοι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καινούριες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυναμικοί. Είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κοινωνικότητά σας θα παίξει τον πρώτο ρόλο, ακόμα και αν απλώς θέλετε να φλερτάρετε. Μερικά εμπόδια που με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας απομακρύνουν προσωρινά από κοντά τους.
 
ΙΧΘΥΣ: Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι αρκετά απαιτητική και πιεστική, σε σημείο που να θέλετε να τα αφήσετε όλα. Κάντε υπομονή και οι αλλαγές που θα γίνουν, έχουν να σας προσφέρουν μόνο καλό.