Social Icons

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε την εργασία σας και μην αφήσετε τα πάντα στην τύχη. Οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν καλύτερες οικονομικές υποδομές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα  αισθανθείτε πως είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον εαυτό σας σε ανώδυνες διαδρομές. Οι θέσεις που κρατάτε τον τελευταίο καιρό, σας ωθούν να κλειστείτε στον εαυτό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επωφεληθείτε από ορισμένες συνεργασίες σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτές. Απαρνηθείτε αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κατευθύνετε προσεκτικά τους στόχους σας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Εκφράστε τον ψυχικό σας δυναμισμό σε άτομα που μπορούν να σας βάλουν σε μια διαδικασία θετικών σκέψεων.
 
ΛΕΩΝ: Εκτιμήστε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των άλλων με μια πιο αντικειμενική ματιά. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας χωρίς να εγκαταλείψετε τις αξίες σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κατακτήστε μια καινούρια στρατηγική συμπεριφοράς και διατηρήστε την. Σταματήσετε να μπαινοβγαίνετε στα αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν χρόνια.
 
ΖΥΓΟΣ: Κάντε αποδεκτές τις αδυναμίες σας, γιατί το να καταφέρετε τα ακατόρθωτα θα σας γίνει ασήκωτο φορτίο. Για να ελαφρύνετε ψυχολογικά δεχθείτε πως δε γίνεται να περνούν όλα από εσάς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε παρατηρητές σε ότι γίνεται και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Αν είστε επιφυλακτικοί στις προθέσεις σας, δε θα προδοθείτε στις αλλαγές που θα κάνετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας. Εκτιμήστε τον προσωπικό σας χρόνο για να αισθανθείτε αυτάρκεις και ασφαλείς.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι διάφορες δραστηριότητες εξάντλησαν την υπομονή σας και θέλετε να απομακρυνθείτε. Αφήστε το χρόνο να ξετυλίξει από μόνος του τη ροή των γεγονότων και να σας οδηγήσει.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα ταξιδάκι, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα. Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεται για να ξεκόψετε από το παρελθόν.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην κρατήσετε απωθημένα, αλλά ανακαλύψτε τα άτομα που σας τα δημιούργησαν και προβείτε σε συζητήσεις μαζί τους, διατηρώντας χαμηλούς τόνους.