Social Icons

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Κυριακή 13 έως 19/6/21

ΚΡΙΟΣ:
Αυτό που απαιτείται είναι συνέπεια στη διαχείριση χρημάτων. Έχετε τη δυνατότητα να καλυτερέψετε και να αυξήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Αφήστε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα που σας αποδιοργανώνει και ενεργήστε πιο πειθαρχημένα. Προωθήστε έξυπνα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και κάντε μια προσπάθεια να γίνετε πιο αποδεκτοί στον εργασιακό σας χώρο. Σίγουρα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να ανοίξετε πολλές πόρτες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πιστέψτε περισσότερο στο σύντροφό σας που έχει να σας προσφέρει πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα, από μια σχέση εφήμερη ή μια περιπέτεια. Η σχέση σας έχει περιθώρια να αναπτυχθεί αρκεί να το θέλετε. Προχωρήστε άφοβα και λίγο περισσότερο τολμηρά στις αναζητήσεις σας. Η εξωτερική σας εικόνα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Φροντίστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εξωστρεφείς στις κοινωνικές σας επαφές, αλλά και πιο ουσιαστικοί στις ενέργειές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κινήσεις και αποφάσεις, καθώς αυτό το διάστημα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, μια που θα περιπλέκονται κάποια δεδομένα που θα αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες. Κάποια εμπόδια από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα απώτερα σχέδιά σας. Θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις και να χειριστείτε με ιδιαίτερη λεπτότητα πολύ σοβαρές καταστάσεις, που ούτως ή άλλως θα σημαδέψουν το μέλλον σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις σας θα παίξουν ίσως το μεγαλύτερο ρόλο για την επιτυχία σας. Η απλή λογική θα σας υποδείξει προς τα πού βαδίζουν τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε σωστότερα. Εάν είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο εύκολα τον ανταγωνισμό. Ξεκινήστε κάνοντας χρήσιμες διασυνδέσεις και πλησιάζοντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους. Η προσπάθεια που θα κάνετε για γενική αναβάθμιση θα σας δώσει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων.
 
ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να κρατήσετε  μια κάπως συντηρητική στάση στην συμπεριφορά σας, με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Η ψυχολογική σας διάθεση, αλλά και η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα αρκετά καλή. Η κοινωνική ζωή δείχνει να σας βοηθάει ιδιαίτερα στο να κάνετε προσεγγίσεις, αλλά και να επικοινωνήσετε πιο όμορφα και ουσιαστικά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μην κλειστείτε για κανένα λόγο στο σπίτι μια που όλα δείχνουν ότι τώρα είναι η στιγμή να δραστηριοποιηθείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες επαφές στον εργασιακό χώρο από άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους, που αν τις κάνετε γνωστές στο σύντροφό σας να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκρήξεις ζήλιας και θυμού από την πλευρά τους ακόμα και αν δε φταίτε. Εάν δε θέλετε να αρχίσουν οι εντάσεις φροντίστε να μην καυχηθείτε για τις κατακτήσεις σας, ούτε να τον προκαλέσετε με λόγια να σας επιτεθεί. Δε θα ήταν φρόνιμο να τον κάνετε να αμφιβάλλει αδίκως για την ακεραιότητα και την πίστη που δείχνετε στη σχέση σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες,  καθώς οι εξελίξεις θα απαιτήσουν από εσάς απόλυτη διορατικότητα, ώστε να εκτιμήσετε σωστά τις προθέσεις κάποιων ατόμων που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν άμεσα το μέλλον σας. Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά ευνοημένες, όμως, θα πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε αυτές που έχουν πιθανότητες επιβίωσης και αυτές που είναι αξιόπιστες, από αυτές που δε χρειάζεται να ασχοληθείτε και να αναλώσετε το χρόνο σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σίγουρα η βδομάδα μπορεί να σας χαρίσει μια εξαιρετική σχέση ή συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή, αλλά αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία. Προσοχή, θα χρειαστούν λίγο οι σχέσεις σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν για μια προσωπική υπόθεση. Η ενεργητικότητά σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να κινείστε πιο άνετα σε καθημερινό επίπεδο. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις αν κάποια γεγονότα σας απογοητεύσουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε πάνω απ’ όλα να βρείτε την χρυσή τομή. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε κάποιο ηγετικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο ή να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά για τα συμφέροντα σας. Η ανάγκη σας να πετύχετε τα μελλοντικά σας σχέδια θα είναι έντονη και φαίνεται πως τίποτα πλέον δε θα μπορεί να σας σταματήσει. Ίσως, στην πορεία να διαπιστώσετε κάποιες ελλείψεις στον σχεδιασμό ή ορισμένα προβλήματα σε μια συνεργασία σας, που μπορεί να σας αποτρέψει από το να γίνετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φαίνεται ότι έχετε αρχίσει να προβληματίζεστε έντονα για μια σοβαρή σας σχέση, καθώς έχετε αρχίσει να δελεάζεστε από τα καινούρια πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας. Επιβάλλετε να βάλετε ορισμένους περιορισμούς στον εαυτό σας και στη συμπεριφορά σας, πριν διαλύσετε ότι με τόσο κόπο έχετε χτίσει πάνω στη σχέση σας. Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε και να κατανοήσετε πλήρως τι σας συμβαίνει. Δεχτείτε κάποια νέα δεδομένα στην ζωή σας και ακολουθήσετε κανόνες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεση και η σεξαπίλ σε εσάς τους αδέσμευτους θα βελτιωθεί αισθητά από τις πρώτες ημέρες του μήνα, ώστε να λειτουργήσετε με πιο άνεση απέναντι στα άτομα που θέλετε να εντυπωσιάσετε. Θυμηθείτε τα λάθη που κάνετε στο παρελθόν, μάθετε από αυτά και μην τα επαναλάβετε. Αναγνωρίστε τα κακώς κείμενα που υπήρξαν  στην μέχρι τώρα πορεία σας και προσεγγίστε τους άλλους πιο εποικοδομητικά. Σε γενικό επίπεδο, ο μήνας που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, αλλά και να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι τελευταίες μέρες ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν λίγο στο συναισθηματικό τομέα, αφού ίσως έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δύσκολες καταστάσεις που όμως θα σας σπρώξουν να αναζητήσετε πιο συγκροτημένα αυτό που θέλετε για να νιώσετε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε το χαμόγελό σας, καθώς η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της. Συνδυάστε την καλή σας διάθεση με κάποιο ταξιδάκι που θα σας προταθεί ξαφνικά και θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι σημαντικές γνωριμίες που είναι στο προσκήνιο.