Social Icons

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ IOYΛIΟΣ 2021

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούλιος... 

Στις 1 ο Άρης στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, επηρεάζει τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους και σας κάνει επιθετικούς. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα και συνεργασίες, καθώς είναι ακατάλληλη η στιγμή.
 
Στις 4 ο Άρης στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.
 
Στις 5 με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δείτε τα σχέδιά σας να προχωρούν και νέους στόχους σας να υλοποιούνται εφόσον είστε συγκεντρωμένοι και λειτουργείτε με λογική.
 
Στις 6 ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, είναι απαγορευτικός για να λύσετε διαφορές που υπάρχουν με συνεργάτες ή για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.
 
Στις 7 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, είναι δύσκολη όψη για συναισθηματικά θέματα αφού δε θα μπορείτε να εκφραστείτε σωστά ή να δείξετε τι νιώθετε πραγματικά. Αποφύγετε οι δεσμευμένοι να ανοίξετε διάλογο με το σύντροφό σας γιατί θα προκαλέσετε ρήξη στη σχέση σας.
 
Στις 8 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας εκνευρίζουν και θα εκφράζετε έντονα τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά σας.
 
Στις 10 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φέρνοντας μαζί της αρκετά δώρα. Θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και σχέδια, ενώ ο κοινωνικός σας τομέας γίνεται πιο ανθηρός. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στα «θέλω» και τις επιλογές σας, καθώς και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές ή νομικές. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος), αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.
 
Στις 11 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε απέναντι σε κάποια άτομα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν μέσω του διαλόγου. Ναι μεν η επικοινωνία σας δε θα έχει προβλήματα, αλλά θα είστε δύσπιστοι σε ότι ακούτε. Θα είστε εγκρατείς και αυτό θα σας προφυλάσσει από παγίδες και λάθη. Κλείστε εκκρεμότητες και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).
 
Στις 12 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, δε θα μειώσει την κινητικότητα που υπήρχε στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι ακούτε και να μη δώσετε  αφορμή να σας σχολιάσουν αρνητικά ή αναμιχθείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις.
 
Στις 13 με την Αφροδίτη στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Άρη στο Λέοντα, κρατήστε χαμηλούς τόνους, μειώστε τις απαιτήσεις σας και μην τα βάλετε με τα οικεία σας πρόσωπα.
 
Στις 15 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με το Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας.
Στις 17 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, προκαλεί ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας προκαλέσουν και μην παίξετε το παιχνίδι τους.
 
Στις 20 ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα συμβαδίζουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.
 
Στις 22 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση, Θα υπάρχει δυσκολία στην έκφραση σε αντίθεση με τις απαιτήσεις που θα αυξάνονται. Αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα και ασχοληθείτε εντατικά με υποθέσεις του επαγγελματικού σας τομέα.  Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και γκρινιάρηδες.
 
Στις 24 η Πανσέληνος στον Υδροχόο, βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Απροσδόκητες εξελίξεις και εκπλήξεις έρχονται σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε και να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις που είχατε βάλει στο χρονοντούλαπο. Διαχειριστείτε με σύνεση νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Πλησιάστε άτομα εμπιστοσύνης που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας ενθαρρύνουν και προσδιορίστε τις ανάγκες σας. Σε κοινωνικό επίπεδο η συγκεκριμένη έκλειψη προκαλεί αναταραχές, εγκληματικές ενέργειες, παρασκήνιο, ξεσπάσματα, ενώ δε θα λείψουν και οι κρυφοί εχθροί. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, αυξάνει τη διαίσθηση και σας κάνει  πιο δημιουργικούς. Απλά αποφύγετε περιττά λόγια, ώστε ο ανάδρομος Ποσειδώνας να μη φέρει πισωγυρίσματα.
 
Στις 25 ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνουν ένταση, νεύρα και εκρηκτικές συμπεριφορές. Η ανασφάλεια θα κυριαρχεί ωθώντας σας να κρατάτε αμυντική στάση.
 
Στις 28 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα, και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).
 
Στις 28 ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, θα σας περιορίζει αρκετά και θα νιώθετε ασφυκτικά κάποιες φορές. Μη βιαστείτε να ανακοινώσετε τα σχέδιά σας και να προχωρήσετε σε αλλαγές που δε θα βρίσκουν σύμφωνους εκείνους που έχετε στηρίξει το μέλλον σας. Όλα θα κινούνται σε συγκεκριμένους ρυθμούς, οπότε βιασύνες και βεβιασμένες κινήσεις απαγορεύονται αυτό το διάστημα. Διατηρήστε ακμαίο το ηθικό σας και αναλλοίωτη τη δημιουργικότητά σας.
 
Στις 29 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και θα έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε,  να βάλετε σε τάξη ότι σας απασχολεί και να βγείτε κερδισμένοι. Η πειθαρχία που θα δείξετε θα σας βοηθήσει ώστε να καταφέρετε και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Αυξάνεται η δημιουργικότητα και τα ενδιαφέροντα. Θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο θετικά, ενώ οι ιδέες σας θα βρίσκουν αποδέκτες. Ο κοινωνικός τομέας θα έχει άνθηση και μέσα από τι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα υπάρχει και αρκετό φλερτ. Ο Άρης στην Παρθένο σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, σας ωθεί να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σας οπότε οι αντιδράσεις, οι κόντρες και οι προστριβές θα είναι αναπόφευκτες.