Social Icons

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Συζητήστε και διαπραγματευτείτε ότι έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας. Προφυλαχθείτε από εκπλήξεις δυσάρεστες και αποφύγετε ευθύνες που πάνε να σας επιρρίψουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε αγαπημένα πρόσωπα τι έχουν να σας πουν και μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές τους. Κρατήστε ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που θα γίνουν και θα αφορούν τρίτα πρόσωπα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δώσετε αφορμές να γίνουν σχόλια και να ειπωθούν πικρά λόγια πίσω από την πλάτη σας. Ανανεωθείτε και φροντίστε να πλησιάσετε όσο μπορείτε το σύντροφό σας για να ομορφύνετε τη σχέση σας.
 
ΛΕΩΝ: Για κανένα λόγο μην διακινδυνέψετε το καλό σας όνομα, αλλά και το κύρος σας. Τα διλήμματα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και κάντε τη μέρα αρκετά πιο ενδιαφέρουσα. Οι στόχοι που έχετε βάλει θα επιτευχθούν πιο εύκολα και η κοινωνική σας ζωή θα πάρει ευχάριστη τροπή.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα είναι απότομες και εκρηκτικές, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες. Βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και προωθήστε τα οικονομικά σας σχέδια.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες από τις επαφές  που θα κάνετε θα δημιουργήσουν ευχάριστο κλίμα. Ίσως οι αναθεωρήσεις σας να μετατρέψουν τον ενθουσιασμό σας σε σκεπτικισμό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να προσέξτε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν και να κάνετε οικονομία, όπου μπορείτε. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και εκφράστε τους σκοπούς και τις ιδέες σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως οι υπερβολικές προσπάθειες και η κόπωση που έχετε υποστεί όλο το χρόνο, να βγει μαζεμένη και να νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια που δεν μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς με τα οικονομικά σας και δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, θα τα αφήσετε όλα στην τύχη τους, η οποία όμως σήμερα θα είναι με το μέρος σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Η αναμονή δίνει τη θέση της στην πρωτοβουλία και τώρα θα είστε πιο καλά με τον εαυτό σας παρά ποτέ, ενώ θα πάρετε θέση απέναντι σε σχέσεις που σας προβληματίζουν.