Social Icons

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Η ζηλοφθονία των άλλων θα είναι τόσο ισχυρή που θα σας καταβάλλει. Εκτονώστε τη δημιουργικότητα και τον εκνευρισμό σας σε συντονισμένες προσπάθειες που απαιτούν πειθαρχία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Περάστε στην οργανωμένη αντεπίθεση με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Ο ρεαλισμός σας και η απόλυτη διαύγεια θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιρροή και κύρος στον επαγγελματικό χώρο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που πρέπει εσείς να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε την ευρηματικότητά σας, που είναι και το δυνατό σας χαρτί και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Ότι και αν γίνει παραμείνετε μεθοδικοί.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια που οποιαδήποτε πρόταση έχει την προσωπική σας σφραγίδα, είναι ικανή να πετύχει απόλυτα. Επιλύστε όλες τις καταστάσεις που υπάρχουν και αποδεχθείτε προκλήσεις.
 
ΛΕΩΝ: Μπορεί στα οικονομικά σας να υπάρχει μια στασιμότητα, όμως, η μόνη λύση είναι η υπομονή και ο περιορισμός των εξόδων σας. Αφήστε κατά μέρους την αδιαλλαξία, γιατί μια τέτοια στάση θα δημιουργήσει εντάσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι προτιμότερο να εκβαθύνετε στους λόγους που σας κάνουν ιδιαίτερα υποκειμενικούς, για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Υιοθετήστε μια στάση μη εγωκεντρική, για να δείτε λαμπρά αποτελέσματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, αλλά  η ζωή σας σε συναισθηματικό επίπεδο, προβλέπεται κάτι παραπάνω από θαυμάσια.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιοι διαπληκτισμοί που θα αντιμετωπίσετε, οφείλονται κυρίως στην τάση επιβολής που σας χαρακτηρίζει. Χαλαρώστε λοιπόν, αφήνοντας πίσω νεύρα και εντάσεις που θα σας ωθήσουν στα άκρα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν περιορίσετε τη φαντασία σας και αναλύσετε τα δεδομένα, θα συνειδητοποιήσετε πως δεν είναι όλες οι καταστάσεις κατ’ ανάγκη προβληματικές. Είναι απαραίτητη η σθεναρή και ξεκάθαρη στάση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα που προξενούν άλλοι παράγοντες. Γενικώς τα οικονομικά σας ευνοούνται, ειδικά σε ότι θα αφορά μακροπρόθεσμες επενδύσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλετε να δείτε πλέον τις διακυμάνσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια και στις συνεργασίες σας με χιούμορ, γιατί αρχίζουν και πάλι να  εξισορροπούν.
 
ΙΧΘΥΣ: Ευνοείστε όσοι βρίσκεστε σε διαδικασία κατάκτησης κάποιου σημαντικού προσώπου. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τομείς οι οποίοι έχουν στόχο τους να βοηθήσουν τους άλλους γύρω σας.