Social Icons

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

ΙΟΥΛΙΟΣ 2021

ΚΡΙΟΣ: Η επιθυμία σας να ξεπεράσετε και να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις θα είναι τόσο έντονη, κάνοντάς σας δυνατούς να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια σας βάζουν τρίτοι για να απομακρυνθείτε από το ποθητό αποτέλεσμα. Στις 11 με τον Ερμή να  περνάει στον Καρκίνο, να είστε λίγο πιο σκληροί στο επικοινωνιακό σας κομμάτι προκειμένου να περάσετε τις απόψεις σας, αλλά στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις ίσως να μην είστε τόσο σαφείς και ξεκάθαροι. Να θυμάστε πως για να διεκδικήσετε κάποιες θέσεις, χρειάζεται να είστε πιο δυναμικοί και όχι επιθετικοί.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε καθαρότερα ότι πρέπει να στηρίξετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αποβάλλετε το φόβο που έχετε ότι δε θα τα καταφέρετε. Αρχίστε να αξιολογείτε τη δύναμη σας και πόσα μπορείτε να καταφέρετε σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην αφήσετε να φύγει μέσα από τα χέρια σας η ουσία των σχέσεών σας, κυνηγώντας σε λάθος μέρη την προβολή και την αναγνώριση. Αρχίζουν να μειώνονται οι επιφυλάξεις σας για το πως μπορεί να εξελιχθεί μια επαγγελματική πρόταση που εσείς θα κάνετε. Ίσως η καθημερινότητά σας να είναι λίγο εκνευριστική, όμως, δε χρειάζεται να τα παραλέτε γιατί θα κουραστείτε ψυχικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μυαλό σας είναι αρκετά ευρηματικό ώστε να προσεγγίσετε τους άλλους με τον κατάλληλο τρόπο, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχετε και έναν μοναδικό τρόπο να διαβάζετε το συνομιλητή σας και να τον σκλαβώνετε όποτε το θέλετε. Το κλίμα θα είναι αρκετά καλό και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό φροντίστε σε διαμάχες που θα προκύψουν μεταξύ τους να μείνετε αμέτοχοι για να μη σας πάρει και εσάς η μπάλα. Στις 28 με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, κρατήστε αποστάσεις σε θέματα που έτσι κι αλλιώς δε σας αφορούν άμεσα και διατηρήστε τις ισορροπίες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 10 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, στον οικογενειακό χώρο προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα αφορούν κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια απαιτήσεις από συγγενικά πρόσωπα που δεν είχατε προβλέψει, αλλά και ούτε μπορείτε να ικανοποιήσετε. Καταπολεμήστε το άγχος και χαρίστε στον οργανισμό σας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση  και διασκέδαση. Ανανεωθείτε, κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας, αλλάξτε τρόπο διατροφής ή συνήθειες που μειώνουν τις αντοχές σας και θα μείνετε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα.
 
ΛΕΩΝ: Επειδή θα σας πιάσουν ενοχές που λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους, είναι πολύ πιθανό να σας πιάσουν τάσεις γενναιοδωρίας και να οδηγηθείτε σε έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Στις 28 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, οπότε φροντίστε να είστε όσο μπορείτε συγκρατημένοι για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Τα απερίσκεπτα ρίσκα δεν ευνοούνται και πληρώνονται αρκετά. Οφείλετε να είστε προσεκτικοί στις μεγάλες υποσχέσεις. Σωστές κινήσεις, λογική και σύνεση είναι αυτά που απαιτούνται από εσάς σε επαγγελματικά θέματα για να κλείσετε συμφωνίες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν νομίζετε ότι μπορείτε να βρείτε κάποια λύση στα προσωπικά σας θέματα μην είστε τόσο σίγουροι, καθώς μάλλον θα χρειάζεστε βοήθεια από τα οικεία σας πρόσωπα και καλό θα ήταν αν σας την προσφέρουν πριν τη ζητήσετε να την δεχτείτε. Στις 22 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, δώστε περιθώρια στον εαυτό σας να αλλάξει την πορεία κάποιων καταστάσεων. Έχετε αναλύσει κάθε δεδομένο που υπάρχει στη ζωή σας και έχετε φτάσει στο αποκορύφωμα σκέψεων και προβληματισμών ώστε να δώσετε τις ερμηνείες και τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να προχωρήσετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Καλές οι θυσίες και κάποιες φορές απαραίτητες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε τρόπο ζωής. Βάλτε μπροστά το πείσμα σας για να απελευθερωθείτε από τύψεις ή ενοχές του παρελθόντος που κουβαλάτε μέχρι σήμερα και αφήστε την επιτυχία που έρχεται να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Αγωνιστείτε για να πετύχετε αυτά που θέλετε  απ’ το να περιμένετε σε θέση αναμονής. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας οδηγήσουν στη δική σας εξέλιξη. Εντοπίστε τις ελλείψεις σας και βάλτε σε μια τάξη τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατείστε τις αποστάσεις που θέλετε από ορισμένα άτομα, όμως, μη φτάνετε στα άκρα και αρνηθείτε οποιαδήποτε επαφή η συνομιλία μαζί τους, γιατί ίσως αποδειχθεί ότι έχετε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα βασιζόμενοι σε λόγια τρίτων και θα χάσετε συνεργασίες που θα ήταν πολύ καλές για το επαγγελματικό σας μέλλον. Στις 29 που ο Άρης περνάει στην Παρθένο, αφήστε τη διαίσθησή σας πιο ελεύθερη και λειτουργήστε παράλληλα καρδιά με λογική αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει ένα συναισθηματικό παιχνίδι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε το χρόνο σας κάνοντας συζητήσεις με φίλους που τον τελευταίο καιρό είχατε στερηθεί λόγω δουλειάς. Αφήστε στην άκρη εργασιακά θέματα που κατανάλωναν όλο το χρόνο σας για αφιερώστε τον για να κάνετε βόλτες ή εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας γιατί σας αξίζει λίγη διασκέδαση, ύστερα από έναν κουραστικό χρόνο που πέρασε.  Ανανεωθείτε εμφανισιακά και ταυτόχρονα ψυχικά, ώστε να η νέα χρονιά που θα έρθει να σας βρει έτοιμους για όλα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είστε εγκρατείς στις σπατάλες, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε αρκετά εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως. Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου. Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην έχετε μονίμως την τάση να τα σπρώχνετε όλα. Ακόμα και αν έχετε σα θεωρία σας ότι όλα χρειάζονται λίγη ώθηση, πάντα υπάρχει η εξαίρεση που αναιρεί τον κανόνα. Κάποιες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιο λόγο, όχι απαραίτητα κακό.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν υπάρξουν τρίτα άτομα που θα σας μεταφέρουν λόγια, προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία γιατί δε θα έρθουν με καλό σκοπό. Οι παρασκηνιακές ραδιουργίες δεν έχουν λόγο στη σχέση σας, εκτός αν θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους αυτούς που θέλουν να σας δουν να χωρίζετε. Στις 24 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, οι απαιτήσεις του οικογενειακού και του επαγγελματικού τομέα δε θα σας επιτρέπουν να ζείτε σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αφήσετε πίσω την προσωπική σας ζωή είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι αφού είστε αποφασισμένοι όλα να έχουν τη θέση που τους ανήκει.
 
ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τους όλους έξω από τη συναισθηματική σας ζωή, κρατώντας μέσα μόνο το σύντροφό σας. Εκφράστε του τα συναισθήματά σας, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνο με λόγια αλλά κυρίως με πράξεις. Κάντε τον να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρο για τη σχέση σας, ειδικά αν θέλετε να μονιμοποιήσετε και επισήμως τη σχέση σας. Η δέσμευση από την πλευρά του γυρνάει ήδη μέσα στο μυαλό του και από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα γίνει άμεσα ή αν θα καθυστερήσει κι άλλο. Μην συνεχίζετε να αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε.