Social Icons

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Το να τραβάτε στα άκρα ένα σκοινί που είναι ήδη τεντωμένο είναι αρκετά επικίνδυνο. Θα ανακαλύψετε πως η ζωή σας αρχίζει να αλλάζει θέλετε δε θέλετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίησή των σχεδίων σας. Αγωνιστείτε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρά τις συναισθηματικές εντάσεις εσείς θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας. Ο χρόνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς υπήρξε τον τελευταίο καιρό.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσα στη σχέση σας είναι να τα φέρετε στην επιφάνεια. Πάψτε να κρατάτε μυστικά ανάμεσά σας.
 
ΛΕΩΝ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη σχέση σας. Για να υπάρξει βελτίωση κάντε προσεκτικούς χειρισμούς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο εξωτερικό περιστατικό να σας απογοητεύσει. Διατηρήστε στο ακέραιο τον αυτοέλεγχό και τις άμυνες σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα.
 
ΖΥΓΟΣ: Παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας. Βρίσκεστε σε φάση να γνωρίζετε καλύτερα τις ανάγκες σας, οπότε τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας και του στενού σας περιβάλλοντος. Κρατήστε την πολιτική της σιωπής μέχρι να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θα είναι σωστές για το μέλλον σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν αποκλείεται να κληθείτε να αποφασίσετε οριστικά για κάποια θέματα. Μη βιαστείτε να αλλάξετε τις παρούσες καταστάσεις ή να αποκοπείτε από κάποιους ανθρώπους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα σας λείπουν τα υλικά μέσα για να υλοποιήσετε κάτι που σας αφορά. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να καλύψετε αρκετές από τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη χάσετε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τα θέλω σας, φροντίζοντας τα οικονομικά σας συμφέροντα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας.
 
ΙΧΘΥΣ:
Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Άτομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν τις οδηγίες τους.