Social Icons

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λάθος επιλογές ή αποφάσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλεια σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε  τους στόχους σας φυλαχθείτε από καινούρια έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Οι υποθέσεις αλλά και οι στόχοι σας, αρχίζουν να προχωρούν θετικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έρχονται καινούριες καταστάσεις και πρόσωπα να ενταχθούν στην προσωπική σας ζωή. Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές. Άτομα που δε σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν, θα το κάνουν τώρα από μόνοι τους.
 
ΛΕΩΝ: Θα υπάρχει εύνοια αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια, σε ότι κι αν προκύψει. Όλα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εναλλαγές στο συναισθηματικό και επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές. Αφήστε το χρόνο να σας υποδείξει την πορεία πλεύσης, σε ότι δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο. Ένας κακόβουλος συνεργάτης έχει σκοπό να γίνει η αιτία να ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε στην άκρη βαρυσήμαντες δηλώσεις που θα σας εκθέσουν. Η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όσους συναναστρέφεστε θα σας δημιουργήσει προβλήματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε προσεκτικά βήματα στα σχέδια που έχετε υπόψη για τον επαγγελματικό σας χώρο και ακόμα προσεκτικότερα στον οικονομικό σας τομέα. Δε χρειάζονται βεβιασμένες επεκτατικές κινήσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε καλοπροαίρετα τις προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες και νέα πρόσωπα που θα σχετίζονται με το χώρο σας και δεχθείτε αυτές που πιστεύετε ότι μπορούν να σας ωφελήσουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις συναλλαγές σας δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, οπότε καταλήξτε σε αναθεωρήσεις σχέσεων, σε αλλαγές σχεδίων ή στις όποιες επενδύσεις σας.
 
ΙΧΘΥΣ:
Οι εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στην υλοποίηση των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων θα είναι ποικίλες. Αποφύγετε την αμυντική και επιθετική στάση σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα.