Social Icons

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να ζυγίσετε κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα. Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα, ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μετριάστε την ενέργεια σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα θα σας ωθήσουν σε λάθη και θα ανατρέψουν σχέδια που είχαν δρομολογηθεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρασυρθείτε από τις ευκαιρίες, γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα. Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε ένα πρόσωπο σε εσάς που δεν είχατε ξαναδεί.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.
 
ΛΕΩΝ: Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε χωρίς να αναλάβετε περαιτέρω υποχρεώσεις και ευθύνες. Οι εξελίξεις ενισχύουν την σπουδαιότητα των άλλων σε αντίθεση με τη δική σας προοπτική.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μερικοί συνεργάτες σας πικραίνουν και σας κάνουν να νιώθετε περιορισμένοι. Αναζητήστε εναλλακτικές διαδρομές για να εκπληρώσετε τους στόχους σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Το σκεπτικό σας θα δρομολογήσει μια διαδικασία συνεννοήσεων, συμφωνιών και συμβιβασμών. Κρατήστε στην άκρη τις δικές σας αντεπιθέσεις και εκφράστε τις πολύ αργότερα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να εναρμονίσετε τις δραστηριότητές σας με τις επιταγές των καιρών. Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στις οικονομικές συναλλαγές με τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Διανύετε αλλαγές στην επαγγελματική σας εξέλιξη και ανατροπές στα σχέδιά σας. Θα είστε απορροφημένοι στις εργασιακές υποχρεώσεις, αλλά η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από εσάς απαιτείται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις κινήσεις σας. Προωθείτε κοινά σχέδια γνωρίζοντας πως αυτό απαιτεί θυσίες σε βάρος των όποιων εγωιστικών κινήτρων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση των άλλων στις ενέργειες που ακολουθήσατε στο πρόσφατο παρελθόν.
 
ΙΧΘΥΣ:
Προτιμήστε να απομονωθείτε και να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές πράξεις, χωρίς να πάρετε ρίσκα και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα.