Social Icons

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Αύγουστος...

Στις 1 ο Ήλιος στο Λέοντα σε σύνοδο  με τον Ερμή στο Λέοντα, βρείτε λύσεις σε προβληματισμούς που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και δώστε την πρέπουσα προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ερμής στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, εντείνει τις πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο και κατά συνέπεια και την κούραση. Η επικοινωνία με συνεργάτες και άτομα κύρους θα δυσκολέψει, ενώ οι απαιτήσεις θα αυξηθούν. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα ή υπογραφές συμβολαίων.
 
Στις 2 ο Ήλιος στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας εξαντλήσουν. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης.

Στις 3 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δίνει σύνεση και λογική, αλλά θα εκφράζεστε εγωκεντρικά και απότομα απέναντι στους άλλους.
 
Στις 4 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες ή συνεταιρισμούς, καθώς τα απρόοπτα δε θα βοηθήσουν σε υλοποιήσεις σχεδίων.
 
Στις 6 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε απότομα απέναντι στους άλλους δημιουργώντας εκνευρισμό και αντιπαραθέσεις. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήνετε τη γλώσσα σας να τρέχει χωρίς σταματημό.
 
Στις 8 η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, φέρνει νέα ξεκινήματα και καινούριες εμπειρίες. Η σταθερότητα και οι πρωτοβουλίες που θα δείξετε τη δεδομένη στιγμή θα σας βοηθήσουν να βάλετε σωστές υποδομές για το μέλλον σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και μη βιαστείτε να τις προσπεράσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).
 
Στις 10 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες.
 
Στις 11 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, που είναι σε κυριαρχική θέση. Θα μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξεις. Επεξεργαστείτε δεδομένα και αναθεωρήστε ότι δεν προχωράει. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αφήνοντας στην άκρη πάθη που οδηγούν σε λάθη. Καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου, θα δεχθείτε αρκετά δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με κινητήρια δύναμή σας τη λογική, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς). Με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, κρατηθείτε μακριά από σπατάλες, ανούσιες αγορές και έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες.
 
Στις 16 η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές.
 
Στις 19 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εριστικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργούν δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας.
 
Στις 20 με τον Ήλιο στο Λέοντα σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, θα σας χαρακτηρίζουν υπέρμετρος αυθορμητισμός και ενθουσιασμός που οδηγούν σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Με την ανάδρομη κίνηση του Δία η πρακτικότητα δε θα βοηθήσει, οπότε μακριά από θέματα που θα αφορούν το μέλλον σας. Ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τολμήστε μικρές αλλαγές που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.
 
Στις 22 η Πανσέληνος στον Υδροχόο, βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Απροσδόκητες εξελίξεις και εκπλήξεις έρχονται σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε και να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις που είχατε βάλει στο χρονοντούλαπο. Διαχειριστείτε με σύνεση νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Πλησιάστε άτομα εμπιστοσύνης που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας ενθαρρύνουν και προσδιορίστε τις ανάγκες σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 2ου δεκαημέρου. Ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που αξίζει να τις εκμεταλλευτείτε, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού ίσως προκληθεί σύγχυση.
 
Στις 23 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, βοηθάει να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις σας αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να τις μοιραστείτε.
 
Στις 25 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις.
 
Στις 26 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, θα σας δώσει πληροφορίες χρήσιμες για τα μελλοντικά σας σχέδια, όμως, μείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας για να μη βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα.
 
Στις 30 ο Ερμής περνάει στο Ζυγό,
φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα.