Social Icons

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021


Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και παρόλο που οι εξελίξεις της καθημερινότητας τρέχουν κάνοντας τις διακοπές σας να φαντάζουν αρκετά δύσκολες, δε θα σταματήσετε να κάνετε σχέδια για αυτές. Οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινήσει, κάποιοι φτιάχνετε τις βαλίτσες σας και μερικοί από εσάς θα το κάνετε αργότερα αφού προς το παρόν θέλετε να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα θέματά σας.
 
Ας δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει ο Αύγουστος και τι χατίρια θα μας κάνει…
 
Η Νέα Σελήνη στις 8/8 στο Λέοντα, φέρνει περισσότερη δημιουργική ενέργεια, οπότε εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να ξεκινήσετε, να προχωρήσετε ή να αλλάξετε σχέδια και να τα φέρετε στα μέτρα που σας εξυπηρετεί για ένα καλύτερο μέλλον.
 
Ο Ερμής εισέρχεται στις 11/8 στην Παρθένο που είναι και κυβερνήτης τη και θα σας βοηθήσει να είστε πιο συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στις σκέψεις σας και να μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Οργανωθείτε και προσπαθήστε να γίνετε πιο παραγωγικοί, κάνοντας ακόμα και πράγματα που ίσως έχετε παραμελήσει τους τελευταίους μήνες. Λίγο πριν τελειώσει ο μήνας ο Ερμής περνάει στο Ζυγό (30/8) και θα μπορείτε να δείτε και να αξιοποιήσετε όλες τις καταστάσεις απ’ όλες τις πλευρές και ταυτόχρονα να απολαύσετε ευχάριστες συνομιλίες και να είστε πιο διπλωματικοί.
 
Η Αφροδίτη αλλάζει θέση και περνάει στο Ζυγό στις 16/8, ζώδιο που ελέγχει οπότε θεωρείται ότι είναι και στο σπίτι της. Ταιριάξτε καλύτερα με τους γύρω σας, αποκτήστε μεγαλύτερη ισορροπία σε ότι κάνετε και διατηρήστε την ηρεμία και την ειρήνη στην καθημερινότητά σας. Μπορείτε να είστε πιο ευχάριστοι με όσους συναναστρέφεστε και να περάσετε χρόνο μαζί τους.
 
Το σημείο που τραβάει περισσότερο την προσοχή μας τον Αύγουστο είναι η Πανσέληνος στις 22/8 που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον Υδροχόο (και η Πανσέληνος του Ιουλίου ήταν στον Υδροχόο). Τρεις μέρες πριν στις 19/8 ο φυσικός κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Ουρανός, γυρίζει ανάδρομα και σε συνδυασμό με την Πανσέληνο, θα πραγματοποιηθεί κάτι σημαντικό ή θα έρθει το αποκορύφωμα σε κάτι που ήδη υπάρχει. Ίσως να μην ακολουθηθεί με τον τρόπο που σκεφτήκατε ή θέλατε χάρη στην οπισθοδρόμηση του Ουρανού και να χρειαστεί να κοιτάξετε λίγο πίσω για πληροφορίες που χρειάζεστε ή να κάνετε πράγματα που νομίζατε ότι έχετε τελειώσει. Η ενέργεια θα είναι υψηλή και πρέπει να προσέξετε να μην κινηθείτε παρορμητικά. Είναι πολύ σημαντικό να είστε προσηλωμένοι και να κινείστε έξυπνα.
 
Αυτός ο μήνας είναι ο καλύτερος για την Παρθένο.
 
ΚΡΙΟΣ:
Απ’ ότι φαίνεται δεν έχετε σκοπό να αφήσετε να σας ξεφύγει κανένα από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Αφού λοιπόν είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να τα παίξετε όλα για όλα, πάρτε πρωτοβουλίες, κυκλοφορήστε περισσότερο, αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες, αρπάξτε τις πραγματικά αμέτρητες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να δημιουργήσετε μια σχέση και τέλος γιατί όχι κάντε εσείς το πρώτο βήμα. Στις 30 ο Ερμής περνάει στο Ζυγό και καλυτερεύει η ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφό σας, αφήνοντάς σας να απολαύσετε μια όμορφη μέρα μαζί, κάνοντας από κοινού πράγματα που θα ευχαριστούν και τους δυο σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ:
Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας, φροντίζοντας να είστε κατανοητοί στους άλλους για να πετύχετε άμεση αναγνώριση σε κάποιους κύκλους που συναναστρέφεστε. Θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε, όπως και θα ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με κάποιους συγγενείς. Στις 19 με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στη σκέψη σας θέματα του παρελθόντος, αλλά θα κυριαρχούν μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται και να γίνονται πραγματικότητα και όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι θα σταθείτε αρκετά τυχεροί στην αναζήτηση συντρόφου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ:
Αρκετές στιγμές θα παρασυρθείτε και θα αντιδράσετε υπερβολικά χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε ψύχραιμα πριν πείτε λόγια που θα στενοχωρήσουν άτομα που δε θα θέλατε ή κάνετε λάθη από βιαστικές κινήσεις. Δείξτε υπομονή σε κάθε σας βήμα και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις πριν ολοκληρώσετε την εικόνα που έχετε. Κάντε διάλογο για να λύσετε τις διαφορές που έχετε και συζητήστε με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες. Η φλυαρία χωρίς ουσία δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα και φυσικά δε θα σας δώσει λύσεις, οπότε μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που βασίζονται σε σχόλια.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή στο σύντροφό σας, πριν δυσκολέψετε την κατάσταση ανακατεύοντας τρίτα πρόσωπα ανάμεσά σας, εκθέτοντας τη σχέση σας ανεπανόρθωτα. Από το να πάρετε πίσω αυτά που θα πείτε πάνω στα νεύρα σας, είναι προτιμότερο να σιωπήσετε και να περιμένετε, αφού και εσείς ξέρετε ότι ο εκνευρισμός σας δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Κάντε ένα διάλειμμα  για να συνυπάρξετε αρμονικά και ήσυχα και θα διαπιστώσετε πως σιγά-σιγά θα αρχίσουν να απομακρύνονται τα σκαμπανεβάσματα και οι αμφιταλαντεύσεις στη διάθεσή σας, δίνοντας τη θέση τους σε γλυκά συναισθήματα και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα από τη σχέση σας.
 
ΛΕΩΝ:
Στις 8 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, διατηρήστε όσο μπορείτε την καθαρότητα των προθέσεών σας και μην συμμετέχετε στο παιχνίδι της συμπάθειας και της αντιπάθειας, αφού κάποιους δεν τους γνωρίζετε τόσο καλά, ώστε να αποφασίσετε αν θέλετε να τους κατατάξετε στους φίλους σας ή στους αντιπάλους σας. Αφήστε τη ζωντάνια σας να λειτουργήσει σαν πηγή έμπνευσης και εσωτερικής γενναιοδωρίας με άτομα που σας συνδέουν δραστηριότητες και ιδέες. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία εάν είχατε ανταλλάξει πικρά λόγια με το σύντροφό σας, να γλυκάνετε την κατάσταση και να τα ξαναβρείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευκαιρίες υπάρχουν και θα υπάρξουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να πιαστείτε από την πρώτη που θα δείτε και μετά να υποστείτε αρνητικές συνέπειες, μόνο και μόνο επειδή ήσασταν απροετοίμαστοι.
Στις 11 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και είστε ελεύθεροι να ερωτευθείτε στην κυριολεξία. Η επικοινωνία σας θα είναι άψογη και θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα σας πάθη και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Σε αυτή τη φάση, εσείς είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και έτσι εσείς αποφασίζετε για το ποιος θα μπει στην καρδιά σας και ποιος όχι.
 
ΖΥΓΟΣ:
Στις 16 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, οπότε αφεθείτε στην αρμονία του έρωτα και ανακαλύψτε τι νιώθετε πραγματικά για το σύντροφό σας. Ευνοούνται καινούριες σχέσεις, αλλά και αναθέρμανση παλιών αφού θα μπορείτε να συγχωρήσετε το σύντροφό σας για κάτι που είχε κάνει και σας είχε στενοχωρήσει στο παρελθόν και να έρθετε και πάλι κοντά του. Προσπαθήστε να μη χρησιμοποιήσετε ψέματα για οποιονδήποτε λόγο και να έχετε, γιατί το να χάσει την εμπιστοσύνη που σας έχει θα είναι η μεγαλύτερή σας απογοήτευση και θα την έχετε προκαλέσει από μόνοι σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν μερικές φορές πιστεύετε ότι υπάρχουν άτομα που δε σας κατανοούν, μη το παίρνετε τόσο βαριά και γίνεστε μυστικοπαθείς. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα εάν αποφύγετε να δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια σε βάρος σας. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που κρύβουν εντάσεις, για να μην αφήσετε περιθώρια να δημιουργηθεί παρασκήνιο σε βάρος σας. 
Εάν κάποιοι ζητήσουν τη βοήθειά σας, θα ήταν φρόνιμο να μην τους το αρνηθείτε, ιδιαίτερα εάν κάποιοι από αυτούς σας στάθηκαν και σας στήριξαν στο παρελθόν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας και την ξεχωριστή ικανότητα που έχετε να διεισδύετε στο βάθος των καταστάσεων που σας προβλημάτισαν, για να μη χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Ο λάθος χειρισμός του λόγου πάνω στον εκνευρισμό σας, μπορεί να ξεσηκώσει κάποιους να κινηθούν εναντίον σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους, για να μην εναντιωθούν οι καταστάσεις στα σχέδιά σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί για να ξαναβρεί και πάλι τους ρυθμούς του και να εκδηλωθούν και πάλι οι κρυφές σας ικανότητες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε όσο χρόνο μπορείτε για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και φροντίστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους φίλους ή το σύντροφό σας. Μην αφήσετε ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας να σας ξεφύγουν και να πάνε χαμένες, ενώ μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να δείτε τα έσοδά σας να εκτινάσσονται στα ύψη. Μη δημιουργήσετε ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και με άτομα κύρους που έχουν να σας προσφέρουν πολλά. Η σταθερότητα που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στο συναισθηματικό σας τομέα, μπαίνει στη ζωή σας για να έχετε μια σχέση σταθερή και δυνατή.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εργασιομανία σας ήταν πάντα η βασική αιτία απομάκρυνσης από το σύντροφό σας, αλλά τώρα φαίνεται πως επιτέλους καταλάβατε πως όλη σας η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και ο έρωτας γίνεται για εσάς προτεραιότητα, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, αλλά να νιώσετε και του συντρόφου σας.
Στις 22 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, δημιουργήστε καινούριες βάσεις για να στηρίξετε καλύτερα την υπάρχουσα σχέση σας και να την καλυτερέψετε, ενώ οι αδέσμευτοι θα βρείτε τη σχέση που σας ταιριάζει για να κατασταλάξετε. Οπότε, όσοι είστε μόνοι, ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε χαμένοι.
 
ΙΧΘΥΣ: Σε γενικές γραμμές μην ξεπεράσετε τις ανάγκες του εαυτού σας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους, γιατί έτσι θα πετύχετε πολύ εύκολα να μείνετε μόνοι. Ακόμα και αν υπάρχει κάτι που ίσως σας ενοχλεί, σκεφτείτε πως υπάρχει τρόπος να το λύσετε πολιτισμένα και δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε τσακωμούς. Αφήστε το μήνα να κυλήσει, προσπαθώντας να καλυτερέψετε τη σχέση σας και όχι να τη διαλύσετε, εφόσον αυτό δεν το θέλετε ούτε και εσείς. Δείτε τα μικροκαυγαδάκια που ίσως υπάρχουν με το σύντροφό σας και δεν είναι ουσιαστικά σαν ερωτικό παιχνίδι, για να δώσετε μια άλλη διάσταση επικοινωνίας μεταξύ σας.