Social Icons

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Κυριακή 1 έως 7/8/21

ΚΡΙΟΣ:
Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας, γιατί όσο και αν Δε θέλετε να το παραδεχθείτε εσείς είστε υπεύθυνοι για τη μοίρα σας. Διορθώστε τα κακώς κείμενα όπου υπάρχουν, κρατήστε τον αυθορμητισμό σας και αυξήστε την υπομονή σας. Φερθείτε στον εαυτό σας με τρυφερότητα για να είστε υγιείς. Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και περάστε στη δράση. Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους, μια που ήδη υπάρχουν από τον προηγούμενο μήνα και θα υπάρχουν αν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως υποχρεωθείτε να αποδεχθείτε αποφάσεις άλλων και να ανεχτείτε συμπεριφορές που δε θα σας ικανοποιήσουν και τόσο. Αναπτύξτε αντιστάσεις απέναντι στα γεγονότα και γίνετε πιο ενεργητικοί απέναντι σε ότι σας προβληματίζει. Πολλές φορές νιώθετε έντονα την ανάγκη να πείτε και να κάνετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι άλλοι, αφήνοντας έτσι ακάλυπτα τα προσωπικά σας θέματα που σας είναι απαραίτητο και πηγαίο, ενώ παράλληλα βγάζετε πολύ εύκολα συμπεράσματα και αυτό σας κάνει να μη διατηρείτε τις ισορροπίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εντοπίστε τις συνθήκες που δημιουργούνται σε κάθε κατάσταση και μην αναλώνεστε κρίνοντας τις αντιδράσεις των άλλων. Μπορείτε να υπερασπιστείτε περισσότερο τους στόχους σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι κάπως μπερδεμένο και να μην έχετε τελικά όσο χρόνο χρειάζεστε για να ασχοληθείτε και να βάλετε μια τάξη στο συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο και να εντάξετε την ερωτική σας ζωή στην καθημερινότητα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή να δείτε τι σας συμφέρει καλύτερα και να μειώσετε τις ανασφάλειές σας. Η πορεία της σχέσης σας θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις σημαντικές για την εξέλιξή σας, αλλά όσο και αν τα πράγματα πάνε καλύτερα, είναι προτιμότερο να τις αναβάλετε προς το παρόν, καθώς η κρίση σας είναι ακόμα θολωμένη και θα υπάρχει έντονη η πιθανότητα λανθασμένων αποφάσεων. Οι αδέσμευτοι κινηθείτε έξυπνα, αρχίστε να κυκλοφορείτε περισσότερο, γνωρίστε κόσμο, διασκεδάστε και κάντε γνωστές τις προθέσεις σας.
 
ΛΕΩΝ: Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που ήδη έχουν γίνει, θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν. Η ορθότερη τοποθέτηση σας στις εξελίξεις και κυρίως στη ζωή θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και να αντιμετωπίσετε σωστότερα το «εγώ» σας, χωρίς όμως, να απομονώνεστε  ή να κλείνεστε στον εαυτό σας. Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, ώστε να κρατάτε τα ηνία και να μη δίνετε τόσο συχνά προτεραιότητα στους άλλους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας γίνουν αρκετές δελεαστικές προσφορές στον εργασιακό χώρο, κάνοντας τους συνεργάτες σας να σας προσεγγίσουν περισσότερο και να υπάρξει καλυτέρευση των σχέσεών σας. όμως, και στον οικογενειακό χώρο θα κυλούν ομαλά τα πράγματα, αρκεί να θυμάστε πως όταν βλέπετε ότι βρίσκονται ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε δύσκολη θέση να μην τους σπρώχνετε στα άκρα. Εάν επιχειρήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη διασκέδασή σας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να διατηρήσετε καλή τη διάθεσή σας, αλλά και για να δείτε φίλους που σας έχουν λείψει.
 
ΖΥΓΟΣ: Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο φροντίστε να κρατήσετε το πάθος στη σχέση σας, ενώ σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν κάνετε με το σύντροφό σας να θυμάστε ότι μόνο οι ειλικρινείς διάλογοι δεν πρόκειται να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Επίσης, μην ξεχάσετε να δείξετε τα όρια που επιτρέπετε να κινούνται άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν περισσότερο βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση σας. Δε θα αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή σας κολακεύει το φλερτ που θα σας κάνουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν φαντάσματα του παρελθόντος που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα να τα βγάλετε από τη ζωή σας και αφήνετε να σας ταλαιπωρούν, αλλά όσο παραμένετε κολλημένοι δεν πρόκειται να προχωρήσετε στη συναισθηματική σας ζωή. Η υγεία σας θα έχει καλή πορεία, αλλά ενδέχεται οι φοβίες σας να σας κάνουν κατά φαντασία ασθενή. Φροντίστε άμεσα για την ανανέωση της εμφάνισής σας χωρίς απαραίτητα να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας. Το ένστικτό σας κα μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν αξίζει ο κόπος να επαναφέρετε στη ζωή σας, γιατί μόνο απογοήτευση σας είχαν προσφέρει όσο ήταν στη ζωή σας και διώξτε μια για πάντα αρνητικές σκέψεις. Στον οικογενειακό χώρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα και τα οικεία σας πρόσωπα θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, με σκοπό να αναπληρώσουν τον χαμένο καιρό. Δώστε τους την ευκαιρία να είναι δίπλα σας, γιατί το έχετε και εσείς ανάγκη να τραβηχτείτε από τα καθημερινά χρονοβόρα θέματά σας και να περάσετε ήσυχες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, ανοίγεται μπροστά σας όμορφο, φωτεινό και χαρούμενο. Το έδαφος θα είναι αρκετά γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούριο αρκεί να έχετε την υπομονή και την επιμονή να παλέψετε. Υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχη και να δείξετε ότι είστε ικανοί να παλέψετε ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μια τέτοια κίνηση θα ανεβάσει τις μετοχές σας στα μάτια των συνεργατών σας και θα αρχίσουν να σας έχουν ως πρότυπο συνεργασίας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σκορπίζεστε σε πολλές μεριές γιατί έχετε κάθε λόγο να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αφού νιώθετε ασφαλείς. Μην αφήσετε μια περίεργη και μπερδεμένη συναισθηματική σας υπόθεση να σας βάλει στο μυαλό αρνητικές σκέψεις. Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν έτσι τις καταστάσεις που μόνο αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι. Πολλά από τα προβλήματά σας θα λυθούν αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σχετίζονται με τις οικονομικές σας σχέσεις.
 
ΙΧΘΥΣ:
Έρωτας δε σημαίνει καλοπέραση ή παροδικές απολαύσεις και μάλλον είστε από τους πρώτους που το γνωρίζουν πολύ καλά, οπότε αν δε θέλετε να μείνετε στο τέλος μόνοι σας, αρχίστε να εγκαταλείπετε αυτήν την τακτική. Ανοίξτε την καρδιά σας και υποδεχθείτε θερμά το πρόσωπο που θα γίνει σύντροφος της ζωής σας. Κάντε όνειρα μαζί με αυτόν και θα διαπιστώσετε πως ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια θα σας φαίνονται παιχνιδάκι αν τα αντιμετωπίζετε μαζί.