Social Icons

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Φροντίστε περισσότερο όποιο στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία. Αρκεστείτε σε ότι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν αν συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δε σας σταματά. Ίσως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.
 
ΛΕΩΝ: Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να κινηθείτε με άνεση στο χώρο, όμως, αξιοποιήστε με επωφελή τρόπο για εσάς τις εμπιστευτικές πληροφορίες που θα πάρετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να κλείσετε συμφωνίες με σωστούς συνεργάτες. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί.
 
ΖΥΓΟΣ: Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας. Κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν φτάσετε στα όριά σας δε θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματά που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται κοντά σας φίλοι που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις.