Social Icons

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Αποβάλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Οι σωστές διασυνδέσεις που θα σας υποστηρίξουν την κατάλληλη στιγμή, θα παίξουν μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη και την πορεία σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες και αν δεν μπορείτε να τις εφαρμόσετε αμέσως, κατασταλάξτε στους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν γίνει σαφές κατά πόσο θα μπορούσατε να είστε συνεπείς στο μέλλον κάτω από δύσκολες και σκληρές επαγγελματικές συνθήκες, θα μπορείτε να επενδύσετε κατάλληλα την ενέργεια και το χρόνο σας.
 
ΛΕΩΝ: Ότι έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα είτε εύκολα, είτε δύσκολα, θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε και να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε στη ζωή σας φροντίζοντας πάντα να είστε συνεπείς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε πίσω καμία εκκρεμότητα αν θέλετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας, ειδικά αν αυτές θα αφορούν οικονομικά ή περιουσιακά θέματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα ήταν φρόνιμο να είστε προσεκτικοί στο χειρισμό των αισθηματικών σας θεμάτων και να διαχωρίσετε κάποια πράγματα, χωρίς να αφήσετε να οξυνθούν τα πνεύματα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τις αγορές σας αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτά που σας αρέσει. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχονται πιο κοντά με τους φίλους σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού καταπιέζεστε μη μένετε σε μια σχέση που υπάρχει από συνήθεια. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα. Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς και σκέψεις που σας κουράζουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χάνετε το χρόνο σας χωρίς λόγο, ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν. Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Βάλτε το καλύτερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε για καινούριες γνωριμίες. Για να προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα βάλτε πρόγραμμα.