Social Icons

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Αντιμετωπίστε με τόλμη και θάρρος επαγγελματικά ζητήματα. Τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα θα βελτιωθούν αισθητά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να έχετε μία ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες. Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας τις δυσπιστίες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
 
ΛΕΩΝ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή. Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα νιώσετε ανακούφιση.
 
ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν. Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο να απομακρυνθείτε από όσα σας καταπιέζουν και μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων. Εκφράστε τις βαθιές σας επιθυμίες και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεχνάτε τις προσωπικές σας ανάγκες φροντίζοντας των άλλων. Κερδίστε τις εντυπώσεις με γοητεία και φορώντας το καλύτερό σας χαμόγελο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δε βρίσκονται παρόντα.
 
ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.