Social Icons

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή που την έχετε παραμελήσει. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά.
 
ΛΕΩΝ: Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί τους. Όταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα μην είστε εριστικοί.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ότι σας είναι άχρηστο.
 
ΖΥΓΟΣ: Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν. Πρέπει να κάνετε κάτι αν είναι πολλά αυτά που δε σας αρέσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν δεν το θέλετε θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξει τα σχέδιά σας. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων.
 
ΙΧΘΥΣ: Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε.