Social Icons

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Για να σας καταλάβουν και να σας προσεγγίσουν από την πλευρά τους πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο και να μη λειτουργείτε μονόπλευρα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό σας τομέα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε το παρελθόν να πάει εκεί που ανήκει για να μη γίνετε δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις.
 
ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων ακούστε τα μηνύματα που σας δίνουν. Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΖΥΓΟΣ: Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δε θέλετε να πάρει τροπή σε ερωτική.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε.  Ελπίδες που  ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα διλήμματα που έχετε δε θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο. Για να μην μαλώνετε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας. Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες. Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες.