Social Icons

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Εάν χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή κάποιο σχέδιό σας που μέχρι τώρα δημιουργούσε μόνο προβλήματα, κάντε το χωρίς να σκύψετε το κεφάλι, γιατί δεν έχετε άλλη επιλογή.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τις λεπτομέρειες που θα σας εδραιώσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και δείξτε υπομονή σε κάθε βήμα σας, μέχρι να ολοκληρωθεί σωστά το σχέδιό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εμπιστευθείτε τις εμπνεύσεις σας και δείξτε στους ανώτερους σας ότι έχετε τις ικανότητες που ζητούν και άλλες τόσες που δεν ξέρουν ή δεν έχουν παρατηρήσει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δημιουργικότητά σας θα επιβραβευτεί, γι’ αυτό δουλέψτε πολύ σκληρά για να τελειώσετε μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει και αν θέλετε να είστε συνεπείς, ζητήστε τη συνεργασία των συναδέλφων σας.
 
ΛΕΩΝ: Προχωρήστε δυναμικά για να μη σας σταματήσει κανείς σε αυτά που αποφασίζετε να κάνετε. Το πρώτο σας βήμα, θα χαρακτηρίσει τη δημιουργική σας περίοδο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναζητήστε τις αιτίες των κρυφών σας φόβων που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε σε μία σχέση και μετατρέψτε τις σε επιθυμίες για να τους ξεπεράσετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε τις αλλαγές που έχετε υπόψη, χωρίς να παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις. Κρατήστε χρόνο για τον εαυτό σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη γυρνάτε στο παρελθόν και αναλώνετε το χρόνο σας σκεπτόμενοι για το αν μια συναισθηματική σας σχέση που έχει τελειώσει, αν μπορεί να αναβιώσει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε καλύτερα με τις φιλοδοξίες που έχετε, οι οποίες μπορούν άνετε να μεταβληθούν σε δυνατότητες και τα θετικά θα είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καινούριες σας ιδέες θα αποδειχθούν κερδοφόρες αν αποφασίσετε να δουλέψετε περισσότερο για να τις υλοποιήσετε. Ευτυχώς η διάθεσή σας θα αλλάξει γρήγορα προς όφελος της προσωπικής σας ζωής.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η θετική διέξοδος των καταπιεσμένων συναισθημάτων σας, θα περιορίσει την αρνητικότητα που είχατε μέχρι τώρα στο να προσεγγίζετε τη ζωή με τις δυσκολίες της.
 
ΙΧΘΥΣ:
Αγαπήστε τον εαυτό σας, για να αγαπήσετε περισσότερο τα έργα σας, αλλά και τους άλλους που σας περιβάλλουν. Η ανεπτυγμένη σας διαίσθηση θα σας κάνει να μπορείτε να καταλάβετε τους άλλους καλύτερα.