Social Icons

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική σας ζωή θα αρχίσει από αυτό το μήνα να καλυτερεύει αισθητά, οπότε δε θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είστε μόνο εσείς που νιώθετε εγκλωβισμένοι, αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην είστε απόλυτοι σε ότι λέτε, καθώς κανένας δεν είναι αλάνθαστος.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να κατανοείτε και τις απόψεις των άλλων και ίσως ανακαλύψετε πράγματα που δε γνωρίζατε. Στάσιμα θα φαίνονται όλα όσα θα έχουν σχέση με τον οικονομικό σας τομέα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συναισθηματική σας ζωή δε θα βρίσκεται στα καλύτερά της. Το λάθος σας θα είναι πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στα οικονομικά σας, τα μεταφέρετε και στη σχέση σας.
 
ΛΕΩΝ: Μόνοι σας δημιουργείτε μια απομάκρυνση και μια παγωνιά με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, χωρίς να υπάρχει λόγος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να μην είστε εριστικοί μαζί τους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε πως ακόμα και στα πιο δύσκολα αυτοί που σας στηρίζουν είναι η οικογένειά σας και δε φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τα δικά σας νεύρα που έχουν δημιουργηθεί από άλλους εξωτερικούς παράγοντες.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι περίεργες και απρόσμενες συναντήσεις που θα έχετε θα σας αναστατώσουν και θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος. Κάποιες θα σας θυμίσουν ωραίες στιγμές της ζωής σας και άλλες θα σας απογοητεύσουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε αρκετά καλά επίπεδα, ώστε να προβείτε σε συναντήσεις επαγγελματικές και να εκθέσετε τις ιδέες σας. Εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένη θα είναι η ανάγκη σας να καταξιωθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν λάθη μη αναστρέψιμα και θα προκαλέσουν εντάσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε πιο εντατικά με τη συναισθηματική σας ζωή και δείτε με άλλο μάτι την προσωπική σας σχέση. Θα αισθανθείτε πιο ανανεωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ, ενώ οι εργασίες σας θα αποδώσουν καρπούς.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντάσεις μπορεί να υπάρχουν πάνω σε κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια σας τόσο από τους συνεργάτες, όσο και από άτομα του προσωπικού σας περιβάλλοντος, αλλά είναι επόμενο πως δε γίνεται να συμβαδίζουν οι απόψεις όλων.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην αναμίξετε τον οικονομικό τομέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί αυτό θα φέρει ρήξη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αναπτύξτε τα οικονομικά σας προβλήματα και δώστε τέλος σε εκκρεμότητες που υπάρχουν.