Social Icons

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Κυριακή 6 έως 12/6/21

ΚΡΙΟΣ:
Μην πάρετε πολύ σοβαρά τα πράγματα για να απολαύσετε τις ευχάριστες στιγμές που θα υπάρξουν με το σύντροφό σας. Θα τραβάτε σα μαγνήτης τα βλέμματα των άλλων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε και να ενδώσετε στο πρώτο πρόσωπο που θα σας χαρίσει ένα χαμόγελο. Κατευθύνετε την ανάγκη σας για επαγγελματική εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση, συμμορφωθείτε στο κλίμα που επικρατεί και φροντίστε να μην πιέζετε τους συνεργάτες σας, γιατί θ φθαρείτε ψυχολογικά χωρίς λόγο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η υποστήριξη που θα έχετε από οικογενειακά πρόσωπα και φίλους θα είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς, αφού αυτό το διάστημα φαίνεται πως δε θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε κάτι παραπάνω, αλλά να τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Διατηρήστε την καλή σας εμφάνιση και τη γοητεία σας, ώστε η ψυχολογία σας να μείνει ανεπηρέαστη. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα γυμναστική για να νιώσετε ακόμα πιο «φρέσκοι».
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό που απαιτείται για να ενισχύσετε την τύχη σας, είναι ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα. Αποφύγετε αντιθέσεις και καυγάδες στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο και προσπαθήστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο. Προστατεύστε τα οικονομικά σας από κακές συγκυρίες και δύσκολες περιστάσεις. Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, γι’ αυτό να προσέχετε που μιλάτε για τα σχέδιά σας. Φροντίστε να κόψετε κάποιες από τις παλιές σας συνήθειες, όπως την απιστία και προσπαθήστε η ανταπόκρισή σας προς το πρόσωπό τους να είναι άμεση και ουσιαστική.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εξελίξεις φαίνεται να σας είχαν καθηλώσει σε έντονους προβληματισμούς, που με την σειρά τους μπλόκαραν την δυνατότητά σας να πάρετε ξεκάθαρα κάποιες αποφάσεις και να κινηθείτε σε πιο σωστές κατευθύνσεις. Όμως, σιγά-σιγά θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και αρχίσετε να είστε πιο επικοινωνιακοί και πιο ζωντανοί στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό που πρέπει να κάνετε για αρχή είναι να μπορέσετε να επανατοποθετηθείτε σωστά στις εξελίξεις, και να εκτιμήσετε με περισσότερη σαφήνεια σε πιο σημείο της πορείας που έχετε χαράξει βρίσκεστε.
 
ΛΕΩΝ: Θα εστιαστεί το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά θέματα και σε ότι επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό σας τομέα. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε επικοινωνιακά θέματα ή κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις να φέρουν κάποια εμπόδια, όμως, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε. Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που θα αφορούν συνεργασίες, υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ασάφεια και εν μέρει ασυνεννοησία με τους συνεργάτες και απαιτείται να ρίξετε περισσότερο βάρος στα δεδομένα που θα πρέπει να προσεχτεί τώρα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την υποστήριξη των οικογενειακών και φιλικών σας προσώπων σε αυτά που έχετε κατά νου. Επίσης, προωθήστε κάποια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, φροντίζοντας να κρατάτε μια επιφύλαξη σε υποσχέσεις που θα σας δοθούν. Η κοινωνική ζωή θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε  από τις εντάσεις και τις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό χώρο. Στο συναισθηματικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, μιας και ο σύντροφός σας θα λατρέψει την γλυκιά σας συμπεριφορά.


ΖΥΓΟΣ: Προνοήστε για κάποιες ευαισθησίες που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ελέγξτε καλύτερα τον παρορμητισμό σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, που μπορούν να σας ζημιώσουν έστω και ψυχολογικά. Το ήθος που θα επιδείξετε είναι το σημαντικότερο για να καλλιεργήσετε κλίμα εμπιστοσύνης με αυτούς που συναλλάσσεστε. Έχετε τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνείτε για το μέλλον.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέα πορεία ξεκινάτε στη συναισθηματική σας ζωή οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αφού μετά από τις περιπέτειες των τελευταίων μηνών θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε και η σταθερότητα θα αρχίσει να είναι απαραίτητο στοιχείο για να προχωρήσετε. Το άτομο που θα αποφασίσετε να δώσετε την καρδιά σας θα έχει όλη την καλή διάθεση να σας φροντίζει, αλλά και να ζητά τη γνώμη σας σε κάθε επιλογή του, κάτι που θα σας αρέσει ιδιαιτέρως μια που θέλετε να έχετε την αρχηγία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Με μικρή προσπάθεια θα ανακαλύψετε εύκολα αν το άτομο που σας τράβηξε την προσοχή είναι το ιδανικό ταίρι για εσάς. Όσο για εσάς τους δεσμευμένους, θα έχετε ξανά την ευκαιρία να φτιάξετε τη σχέση σας , να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και κυρίως να καταλάβετε τις ιδιομορφίες του χαρακτήρα του συντρόφου σας αλλά και του δικού σας. Αρχίστε να γίνεστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις για εξόδους ή εκδρομές που θα σας απομακρύνουν από την καθημερινότητα και βιώστε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή όπως φαίνεται σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι φίλοι, φροντίστε να μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που θα ακούτε, εκτός να δεν έχετε σκοπό να προστατέψετε τη σχέση σας. Επίσης, κρατήστε τα οικονομικά σας μακριά από την ερωτική σας ζωή. Ακόμα και αν ο σύντροφός σας αναμιγνύεται στα δικά σας, εσείς φροντίστε να κρατήσετε για αυτό το διάστημα αποστάσεις από τα δικά του, γιατί όχι μόνο θα περιπλέξετε τα πράγματα, αλλά θα βρεθείτε και ζημιωμένοι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευχαριστηθείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε, χωρίς να βιαστείτε να κατονομάσετε μία από αυτές δεσμό. Βέβαια, προσέξτε να μην μπερδέψετε τον έρωτα με τις φιλίες σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο τα μηνύματα που θα δίνετε ή θα παίρνετε να είναι ασαφή. Μην αφήσετε τα πράγματα να περιπλέξουν αν δεν το επιθυμείτε πραγματικά, γιατί τα όρια φιλίας και έρωτα δεν είναι τόσο ευδιάκριτα. Εάν δώσετε τον πρώτο ρόλο στο συναίσθημα και όχι στη λογική, δεν είναι δύσκολο να περιπλέξουν τα πράγματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Καλά θα κάνετε να διαφυλάξετε και να προστατεύσετε τη σχέση σας, προσπαθώντας να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Μια γενική σύγχυση που θα έχετε μην την εκδηλώσετε στο σύντροφό σας. Επίσης, φροντίστε να τον κρατήσετε μακριά από τις οικονομικές σας υποθέσεις και να μην τον αναμίξετε γιατί θα βγείτε χαμένοι. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η παρουσία σας θα είναι αισθητή όπου και αν βρεθείτε.