Social Icons

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Σας ανοίγονται καινούριοι δρόμοι γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα αρχίσετε να διανύετε μια όμορφη περίοδο και ίσως έρθουν και οι προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε μια δέσμευση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις ή κλείστε συμφωνίες. Συναισθηματικά δε θα μείνετε παραπονεμένοι, παρόλο που οι συζητήσεις με το σύντροφό σας δε θα είναι όλες ήρεμες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από εσάς εξαρτάται οι εντάσεις στο περιβάλλον σας να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε ποιοι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν με ευθύνες που δε σας αναλογούν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώστε το κλίμα στη δουλειά με ριζικές αλλαγές και αναμοχλεύοντας υποθέσεις που είχαν μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητες. Ενισχύστε το δυναμισμό σας και καθίστε με το σύντροφό σας να λύσετε τα κοινά προβλήματα.
 
ΛΕΩΝ: Ο ρομαντισμός και ο έρωτας αρχίζει να ανθίζει, αναπτερώνοντας το ηθικό σας, ενώ και τα επαγγελματικά σας σχέδια θα βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή τους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε για τίποτα και για κανένας να μην ξεφεύγετε από τους βασικούς σας στόχους. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι μετακινήσεις που θα απαιτηθούν από εσάς θα σας κρατούν σε εγρήγορση και συνεχή ένταση. Τα ευχάριστα δε θα λείπουν, όπως και το ενδεχόμενο να αλλάξει η ζωή σας μέσα σε λίγα λεπτά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν επαγγελματικά και μην επαναπαυτείτε μέχρι να ολοκληρώσετε ότι αρχίσατε. Θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας προβλήματα και αυτό θα σας αγχώσει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε την προσωπική σας σχέση πιο σοβαρά για  να κατασταλάξετε επιτέλους, εάν θα ακολουθείτε τα «θέλω» ή τα «πρέπει». Δε γίνεται να αλλάζετε ανάλογα τι σας συμφέρει, γιατί έτσι δεν πείθετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας, γίνονται εξαιτίας προσώπων του επαγγελματικού σας χώρου που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Ξεχωρίστε αυτά τα άτομα από τα υπόλοιπα που συμφωνούν με τα σχέδιά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τα διλήμματα που ανακόπτουν την ανοδική σας πορεία, ενώ παράλληλα αλλάξτε τα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή και προβείτε στις κατάλληλες επαφές.
 
ΙΧΘΥΣ: Χαρείτε τον έρωτά σας και αποφασίστε από κοινού με το σύντροφό σας να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και ελάτε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.