Social Icons

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να μπορείτε με ευκολία να επηρεάζετε γνώμες, ακόμα και των πιο δύσκολων συνεργατών σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο έτσι θα νιώσετε πιο ήρεμοι για να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι. Μην αφήνετε τη διάθεσή σας να χαλάσει, επειδή δε θα γίνονται όλα τα καπρίτσια σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξέρετε καλά πως αυτό που ζητάτε είναι παράλογο. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις και να κλέψετε την παράσταση υπάρχει τρόπος, αρκεί να το θέλετε πραγματικά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάψτε να είστε εσωστρεφείς και μιλήστε ανοιχτά, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, αλλά και για να αξιοποιήσετε το χρόνο που θα διαθέσετε σωστά και να μην το χαραμίσετε.
 
ΛΕΩΝ: Ναι μεν θα ζείτε μια περίεργη κατάσταση, αλλά και οι δυο σας θα προσπαθείτε να παρακάμψετε τα προβλήματα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με αυτό που σας λείπει από τη ζωή για να μπορέσετε να καλύψετε τα κενά και οι προσπάθειές σας να μην πάνε χαμένες.
 
ΖΥΓΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα. Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δε θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας. Δε θα σας λείπει η δύναμη και το θάρρος, για να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από τη μία θα έχετε παρανοήσεις και από την άλλη θα αγγίξετε τα όνειρά σας. Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις για να προλάβετε απρόοπτα. Προσέξτε κάποια άτομα τι σας λένε και τον τρόπο που τα εκφράζουν πριν ανοιχθείτε μαζί τους.
 
ΙΧΘΥΣ: Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά. Προχωρήστε τα σχέδιά σας κι ας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο.