Social Icons

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Κυριακή 20 έως 26/6/21

ΚΡΙΟΣ:
Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που κρίνεται πολύ καλό για τους αδέσμευτους, αλλά αρκετά επικίνδυνο για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε επιρρεπείς στην απιστία. Βάζοντας το μυαλό σας σε πλήρη λειτουργία, ανακαλύψτε θετικές προεκτάσεις που δημιουργήθηκαν είτε από συγκυρίες, είτε από γεγονότα και θα ανακαλύψετε με χαρά ότι από εδώ και πέρα θα οδηγηθείτε σε καλύτερες μέρες, ενώ θα αρχίσουν να διαλύουν οι όποιες αμφιβολίες είχατε για τη μελλοντική σας πορεία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οριοθετήσετε με σαφήνεια τους μελλοντικούς εφικτούς σας στόχους, καθώς ο επαγγελματικός χώρος θα δεχτεί αρκετές καλές επιρροές και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε δεόντως τις περιστάσεις αν θέλετε να υπάρξει αξιόλογη πρόοδος στην δουλειά σας.
Μπορεί η μέρα να μη βοηθάει σε συλλογικές δραστηριότητες, αλλά η αισιοδοξία σας θα είναι έντονη, βοηθώντας σας να μην πέσετε σε μελαγχολία αλλά και να μην υπερεκτιμήσετε κάποιες ιδέες ή σχέδιά σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιστάσεις ίσως να μη μπορέσουν να σας στηρίξουν απόλυτα να πετύχετε τους ρυθμούς ανάπτυξης που περιμένετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε προσεκτικοί σε πιθανές εξαπατήσεις σε οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές που θα κάνετε και μην δείξετε περισσότερη γενναιοδωρία απ’ ότι πρέπει σε φιλικά πρόσωπα, ακόμα και αν κρίνετε ότι μπορείτε. Θα υπάρξουν σημαντικές προεκτάσεις στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και στον οικονομικό σας τομέα. Ορισμένες συναλλαγές θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή, για να μην πέσετε θύμα εξαπατήσεων. Αποφύγετε να ρισκάρετε οικονομικά για να μη βρεθείτε αργότερα σε δυσμενή θέση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε από δω και πέρα σε μια πιο σταθερή και θετική διαδρομή που θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι. Τα εμπόδια που σας είχαν αναγκάσει να διατηρείτε αμυντική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα αρχίσουν να εξαφανίζονται και παράλληλα θα έχετε έντονη την τάση να προωθήσετε τους στόχους. Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε πιο ρεαλιστικές εκτιμήσεις για τα άτομα που σας περιβάλλουν, αλλά και για τις δυνατότητες που έχετε να ανταποκριθείτε σωστά απέναντι τους. Αποφύγετε επιπόλαιες ή ακραίες ενέργειες με άτομα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας.
 
ΛΕΩΝ: Οριστικοποιήσετε κάποια μελλοντικά σχέδια, αλλά και να ξεκαθαρίσετε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρέπει να γίνει σταδιακά η αύξηση της εργασιακής σας δραστηριότητας και πολλές από τις δουλειές σας να γίνουν περισσότερο στο δικό σας χώρο. Έρχεται στην επιφάνεια την ολοκλήρωση κάποιου οικογενειακού θέματος, στο οποίο είχατε διοχετεύσει όλη σας την ενεργητικότητα και τον δυναμισμό για την επίλυσή του. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε λύσεις σε φλέγοντα θέματά σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να αποκτούν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ το ενδιαφέρον σας θα αρχίσει να περιστρέφεται περισσότερο γύρω από κάποιες ερωτικές και συναισθηματικές σας αναζητήσεις. Εστιάστε στην αισθηματική ζωή που μπορεί να σας προβληματίσει ποικιλοτρόπως, αλλά προσέξτε τον διαχωρισμό μεταξύ της κοινωνικού και αισθηματικού τομέα, γιατί ενδέχεται ορισμένα άτομα  να προσπαθήσουν να εμπλακούν και να σας δημιουργήσουν διλήμματα και προβληματισμούς. Το φιλικό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που μπορεί αργότερα να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.
 
ΖΥΓΟΣ: Συζητήστε με κάποιο πρόσωπο του εργασιακού χώρου μια οικονομική εκκρεμότητα, για να υπάρξει επιτυχία και μέλλον στην μεταξύ οικονομική σας συνεργασία. Δε θα έχετε λόγους να ανησυχείτε για την υγεία σας, καθώς όποια προβλήματα σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και υποχωρούν. Η ενεργητικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, οπότε προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος που σας χαλάει τη διάθεση όταν το αφήνετε ανεξέλεγκτο. Προσέξετε τη στάση που έχετε απέναντι στην καθημερινότητα, γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις δεν είναι το καλύτερο για τον οργανισμό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες που δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται. Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια διαμάχη με τους συνεργάτες σας καλύτερα να μην αρχίσετε. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας ενισχύουν τη διάθεσή σας για να τους υλοποιήσετε. Ίσως χρειαστεί να απορρίψετε κάποιες παλιές μεθόδους αν βλέπετε ότι εμποδίζουν την εξέλιξή σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Σύμμαχος στο πλευρό σας θα είναι η καλή σας τύχη, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Ευνοημένοι θα είστε και σε ερωτικό επίπεδο, αφού οι σχέσεις σας θα αρχίσουν από εδώ και πέρα να έχουν μια καλύτερη πορεία. Μην εκμεταλλευτείτε την τύχη σας ρισκάροντας σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή τυχερά παιγνίδια, γιατί εκεί επιβάλετε να είστε προνοητικοί. Ποτέ δεν ξέρετε αν η τύχη θα σας χαμογελάσει ή θα σας γυρίσει την πλάτη αφήνοντάς σας εκτεθειμένους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας και χωρίς να το καταλάβετε θα βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί αξίζει να ζήσετε όμορφες στιγμές. Θα υπάρξουν αρκετά άτομα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσάς, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε απόμακροι ή τους κρατάτε σε απόσταση. Λύστε τυχόν διαφωνίες που είχατε τον τελευταίο καιρό, κρατώντας παράλληλα σε απόσταση όσους έχουν προσπαθήσει να μπλεχτούν στη σχέση σας όποιο λόγο και να είχαν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι στόχοι που έχετε θέσει για την καριέρα σας θα είναι ένα από τα εμπόδια που δε θα μπορείτε να σκεφτείτε με ψυχραιμία για τη συναισθηματική σας ζωή. Όμως, αφού η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ανεβασμένη φροντίστε να κρατήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες, για να εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο που θα σας δοθεί για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Αρκετές εμπειρίες θα τις αποκτήσετε από το φιλικό περιβάλλον. Μην επιδιώξετε απλώς να περάσετε καλά, αλλά βγείτε, διασκεδάστε και φλερτάρετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι μάθετε να διαχωρίζετε τα συναισθήματα από τις επιθυμίες σας, για να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. ο έρωτας θα αρχίσει να παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας και η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ερωτική. Δώστε άμεση προτεραιότητα στις ανάγκες σας, αλλά και σε αυτές που έχει ο σύντροφός σας. πλησιάστε τον περισσότερο και αφήστε τον να σας δείξει την αγάπη που νιώθει για εσάς. Εκμεταλλευτείτε το μήνα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα.