Social Icons

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Δημιουργούνται προστριβές με τα άτομα της οικογένειάς σας με αφορμή τα σχέδια που έχετε κατά νου για το μέλλον, αφού δε θα είναι σύμφωνοι με τις απόψεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μια σχετική αμηχανία θα την έχετε  καθώς θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνθήκες εργασίας σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συναλλαγές και τα εργασιακά σας θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά η πείρα θα σας βοηθήσει να περάσετε ανώδυνα κάποιες υποχρεωτικές καθυστερήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας.
 
ΛΕΩΝ: Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, παρόλο που κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων. Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια δε θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε μυστικές συμφωνίες ή επαφές που θα υπάρχουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Κοινωνικά θα είστε αρκετά δραστήριοι, ώστε να ωφεληθείτε από γνωριμίες και να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο σπίτι σας, είναι ικανές να σας αποσυντονίσουν, αλλά και να σας εκνευρίσουν. Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αναζητήστε την υποστήριξη.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Η έμπνευση δε θα σας λείπει αν οι προσπάθειές για ανάπτυξη της κοινωνικότητάς σας δε είναι υπερβολικές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε ότι θα αφορά την υγεία σας, αλλά και των πολύ αγαπημένων σας προσώπων.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να ακολουθήσετε κάτι νέο. Μια οικογενειακή αναταραχή ίσως ανατρέψει τα σχέδιά σας, αλλά θα ομορφύνει το κλίμα ανάμεσά σας.