Social Icons

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Αρκετή φόρτιση θα σας προκαλέσει κάποιο οικονομικό σας θέμα που εκκρεμεί εδώ και καιρό, επειδή εσείς δε φροντίσατε να το διεκπεραιώσετε όταν έπρεπε. Καλό το ρίσκο, αλλά χρειάζονται και όρια.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εάν προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις, θα ρισκάρετε τα μελλοντικά οφέλη σας στον οικονομικό τομέα. Βεβαιωθείτε από πριν για την εγγύηση των κινήσεων σας και μετά κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Γεμάτος συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές θα είναι ο μήνας σας, που θα φέρουν καινούρια ξεκινήματα σε επαγγελματικά σχέδια, αλλά και άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεωθείτε και γίνετε πιο δοτικοί για να εμπλουτίσετε τις γνωριμίες σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα κυλήσει ήρεμα και δεν αποκλείεται οι αδέσμευτοι να βρείτε το άλλο σας μισό.
 
ΛΕΩΝ: Αποφασίστε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και θα βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας προβλήματα, εάν αυτό σας ενδιαφέρει πραγματικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε ήρεμο το κλίμα γιατί κάθε ένταση θα σας επηρεάσει αρνητικά. Οι αλλαγές και δε αυτές που θα είναι παρακινδυνευμένες, δεν αρμόζουν στο άτομό σας, αλλά ούτε και στην προσωπικότητά σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Απευθυνθείτε στο σύντροφό σας για ότι νομίζετε ότι χρειάζεστε ή επιθυμείτε. Θα βρείτε αυτό που θέλετε, χωρίς να απαιτείται να κάνετε συνεχεία υποχωρήσεις, για να διεκδικήσετε μια θέση εκεί που σας ανήκει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στραφείτε αν χρειαστεί προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα, που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στις αντιξοότητες και τα προβλήματα που περνάτε στον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να χάνετε χρόνο προσπαθώντας να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, προτιμήστε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε. Εάν μάλιστα κατορθώσετε να αποφύγετε γενικώς τις συζητήσεις θα είναι υπέροχο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να δώσετε αγώνα για τα οικονομικά σας θέματα, ειδικά τώρα που θα σας ανοιχτούν καινούριοι δρόμοι και η επικοινωνία σας θα ευνοείται. Φροντίστε οι ιδέες σας να παραμείνουν έξυπνες και πρωτοποριακές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτοι ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά από δύσκολες καταστάσεις. Ερωτηματικά του συναισθηματικού τομέα, θα χαλάσουν λίγο την καλή σας διάθεση.
 
ΙΧΘΥΣ: Προωθήστε τα οικονομικά σας ζητήματα κάνοντας τις κατάλληλες επαφές, αλλά αποφύγετε την πολυκοσμία που θα σας κουράσει και δε θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε.