Social Icons

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Θα δοθούν αρκετές λαβές για σχόλια στον εργασιακό σας χώρο και οι συζητήσεις που θα γίνουν με τους συνεργάτες σας δε θα έχουν την έκβαση που θέλετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η δυνατότητα να δείτε τις υποθέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία, θα αλλάξει ακόμα και τις αξίες σας, ενώ θα λάβετε το πράσινο φως για τις κινήσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να εξομαλύνετε τις οικογενειακές σχέσεις. Φτιάξτε τη διάθεσή σας, ώστε να αισθανθείτε δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τα οικογενειακά σας ζητήματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες και τις θέσεις σας και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προοπτικές για τη σταδιοδρομία σας.
 
ΛΕΩΝ: Το περιβάλλον σας θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε συνεπείς. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, γιατί τα πράγματα στη ζωή σας δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα εκλαμβάνετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καλή παρέα και οι ξέγνοιαστες στιγμές θα σας απαλλάξουν από πολλά προβλήματα, θα μειώσουν αισθητά το άγχος σας και θα βοηθήσουν να ανέβει η ψυχολογία σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Έχετε αντοχές για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε διαλλείματα για να αναπληρώνετε την ενέργεια που καταναλώνετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πηγές εσόδων και εξόδων σας, θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, όμως, τα κέρδη που θα έχετε θα υπερισχύσουν των ζημιών.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συναλλαγές και οι συμφωνίες του επαγγελματικού σας τομέα, θα σας φέρουν σε αντίθεση με οικεία σας πρόσωπα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα είναι σκόπιμες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δρομολογήστε τις εξελίξεις όπως σας αρέσει και κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση για να ανακτήσετε τον έλεγχο όλων των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πρέπει να βιαστείτε ή να κινηθείτε με υπερβολή μια που θα έρθουν στην επιφάνεια τα τρωτά σας σημεία, αλλά να ακολουθήσετε έξυπνες στρατηγικές και πρακτικές μεθόδους.
 
ΙΧΘΥΣ: Καταστρώστε έξυπνα το πρόγραμμά σας, μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και υιοθετήστε καινούριες για εσάς πρακτικές και σε άλλους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.