Social Icons

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Θα έχετε βοήθεια και αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας που δημιουργήθηκαν κατά την ανάδρομη πορεία του.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχει άνοδος στον οικονομικό σας τομέα γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε έναν σωστό προϋπολογισμό, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε τα χρήματα και το όφελος.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε στην άκρη για λίγο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με άλλα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας, όπως οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν διατηρήσετε μια καλή ψυχολογική διάθεση, θα βοηθηθείτε να κινηθείτε ευέλικτα στις συζητήσεις και τις επαφές με τους συνεργάτες σας.
 
ΛΕΩΝ: Όσο περιορισμένος και αν θα είναι ο ελεύθερος σας χρόνος, πρέπει να φροντίσετε να τον μοιράσετε ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσο θα ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό και τον οικονομικό θέματα, άλλο τόσο και ίσως παραπάνω θα πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.
 
ΖΥΓΟΣ: Αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό τομέα θα θελήσετε να κάνετε οι περισσότεροι, αδιαφορώντας για τις προσπάθειες και τους κόπους που κάνατε μέχρι τώρα για να πετύχετε τους στόχους σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλό θα είναι πριν ανακοινώσετε τα νέα σας σχέδια, να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό σας και να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προκαλέσετε την τύχη σας κάνοντας τα έξοδα να υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδα και δυσκολέψετε την κατάστασή σας χωρίς λόγο και αιτία.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας και να βάλετε καινούριες βάσεις, που θα έχουν ως κύρια στοιχεία την ειλικρίνεια και τη συζήτηση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε κάποια σενάρια που έχετε φτιάξει μέσα στο μυαλό σας χωρίς λόγο και παραδεχτείτε την πραγματικότητα που είναι πολύ πιο όμορφη τη δεδομένη στιγμή από τις φαντασιώσεις σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα θετικά σημεία της συντροφικής ζωής και ίσως στενοχωρηθείτε για το χαμένο χρόνο που αφήσατε να περάσει και δεν εκμεταλλευτήκατε σωστά.