Social Icons

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

Η άνοιξη μας αποχαιρετάει, δίνοντας τη σκυτάλη στο καλοκαίρι που δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους, καθώς ο πρώτος μήνας έρχεται πλούσιος σε πλανητικό σκηνικό με αρκετές αλλαγές, αναδρομήσεις, αλλά και μία έκλειψη.
 
Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 2/6, βοηθώντας σας να πετύχετε συναισθηματικές συνδέσεις στις σχέσεις σας με προοπτικές και διάρκεια, και καθώς ο Ήλιος μετακομίζει και αυτός στον Καρκίνο στις 206, θα έχετε βοήθεια και στη συναισθηματική σας έκφραση. Η Αφροδίτη φεύγει από τον Καρκίνο και μπαίνει στον Λέοντα στις 27, που ενώνεται με τον Άρη (που πέρασε στο Λέοντα στις 11/6) και θα μπορείτε να είστε πιο στοργικοί, γενναιόδωροι και δημιουργικοί, ώστε να επικεντρωθείτε περισσότερο στη διασκέδαση και το παιχνίδι.
 
Η ηλιακή έκλειψη στο Διδύμους στις 10/6 σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη, που δέχεται και επιρροές από τον ανάδρομο Ερμή, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε σωστά την ενέργειά σας που θα είναι έντονη και ταυτόχρονα να κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις.
 
Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις 22/6 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. οπότε ξεκινάτε το μήνα κοιτάζοντας προς τα πίσω, αναθεωρώντας και ανακαλώντας όπου χρειάζεται αποφάσεις.
 
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 24/6 στον Αιγόκερω και μπορείτε να κάνετε άλματα με κάποιο τρόπο, αλλά και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες για να μην αισθάνεστε μονότονα καθώς δύο μέρες πριν στις 20/6 ξεκινάει η οπισθοδρόμηση του Δία και η οπισθοδρόμηση του Ποσειδώνα στις 25 και των δύο στους Ιχθείς, οπότε υπάρχει κάποια σημαντική μετατόπιση ενέργειας. Η πνευματική, διαισθητική ενέργεια θα είναι εξαιρετικά υψηλή, οπότε πρέπει να εργαστείτε με σοβαρότητα και να επεξεργάζεστε σωστά ότι ακούτε ή βλέπετε.
 
Αυτός ο μήνας είναι καλύτερος για το Λέοντα.
 
ΚΡΙΟΣ: Βάλτε στη ζωή σας τη γυμναστική χωρίς να πέσετε σε υπερβολές. Λίγα λεπτά της ημέρας αρκούν και είναι προτιμότερα από τις ατελείωτες ώρες σε γυμναστήρια, για να αναζωογονηθείτε, να ενισχύσετε τις άμυνές σας και να διώξετε την ένταση που έχετε, καθώς ο εκνευρισμός πάντα είναι κακός σύμβουλος για την υγεία. Στις 22 ο Ερμής σε ορθή πορεία στους Διδύμους, θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών σας για να θέσετε καινούριους στόχους, όμως, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας εκθέσουν και θα σας γυρίσουν πίσω.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ο μήνας θα αποδειχθεί καθοριστικός για την μετέπειτα πορεία σας, αφού με κάποιο μαγικό τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και στα ίδια. Βάζοντας μπροστά τη δική σας μικρή επανάσταση θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι δεν επιθυμείτε πια να είστε το θύμα. Αρχίστε να γίνεστε πιο συγκεκριμένοι στον τρόπο που εκφράζεστε και δώστε στους άλλους να καταλάβουν αυτό που ακριβώς θέλετε να τους πείτε, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παρερμηνείας γιατί αλλιώς θα καταφέρετε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υπομονή που τόσο καιρό καλλιεργείτε για να πετύχετε σύμπνοια με τα άτομα του περιβάλλοντός σας αλλά και καλύτερες συνεργασίες στον εργασιακό χώρο, θα αρχίσει να μειώνεται, ενώ η εκρηκτική συμπεριφορά θα αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της δημιουργώντας φθορές σε σχέσεις που αγωνιστήκατε να φτιάξετε. Στις 10 με την Ηλιακή έκλειψη και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, προσπαθήστε να μετριάσετε την κυκλοθυμία σας για να μην απομακρύνετε από κοντά σας συνεργάτες, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Προτιμήστε να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε, μέχρι να περάσει η δύσκολη περίοδος.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 2 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και η συναισθηματική σας ανασφάλεια θα αποκαλυφθεί από τη μόνιμη ερωτική επιβεβαίωση που αναζητάτε, κάτι που πολλές φορές είναι και το μείον στις σχέσεις σας. Η αποκλειστικότητα που θέλετε θα κουράσει και εσάς, ενώ δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα. Ηρεμήστε και αποφασίστε να κάνετε μια σχέση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Κοιτάξτε γύρω σας και επιλέξτε για ταίρι σας κάποιο από τα υπαρκτά πρόσωπα  και μην ψάχνετε το πρόσωπο που υπάρχει μόνο στη φαντασία σας.
 
ΛΕΩΝ: Στις 11 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, διαχωρίστε με σοβαρότητα το πραγματικό από τις ουτοπίες πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, γιατί τα όρια θα είναι ασαφή και μη ευδιάκριτα και ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά ασχοληθείτε και με τους φίλους σας. Ίσως πίσω από μια μεγάλη φιλία βρίσκεται ένα καμουφλαρισμένο φλερτ που αν το αντιληφθείτε και το αφήσετε να εξελιχθεί, θα αποδειχθεί η καλύτερη σχέση της ζωής σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας που θα σας φορτώσουν με επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις. Ξεφύγετε από τα τετριμμένα, κάνοντας εκδρομές, βγαίνοντας έξω, ακόμα και κάνοντας μικρές εκπλήξεις. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας για να ομορφύνετε τις στιγμές που θα περνάτε με το έτερόν σας ήμισυ. Να είστε εκδηλωτικοί μαζί του, αλλά να θυμάστε παράλληλα να είστε και τρυφεροί. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και τον πληγώσετε άθελά σας λέγοντας κάτι που ίσως το πάρει στραβά και παρεξηγηθεί.
 
ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε παράνομες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά ή κινούνται στο επαγγελματικό περιβάλλον γιατί ίσως ακουστούν διάφορα που ίσως δε θα σας αρέσουν. Χρειάζεται να δείξετε λίγη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνείτε για να είστε σίγουροι ότι στέλνετε σωστά μηνύματα στο σωστό άνθρωπο. Επίσης, δεν αποκλείεται να βρείτε κάτι ενδιαφέρον στον κοινωνικό σας κύκλο και να θελήσετε να το κυνηγήσετε μέχρι να το κατακτήσετε. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την κάνετε πιο ερωτική. Βάλτε ως προτεραιότητα το σύντροφό σας ώστε να μην τον παραμελήσετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μικρά πράγματα θα σας δώσουν χαρά, υπενθυμίζοντάς σας πως η πραγματική ευτυχία δε βρίσκεται απαραίτητα στα μεγάλα. Στις 25 με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, δε θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση μια και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά αν οχυρωθείτε καλά θα νικήσετε τα εμπόδια που θα υπάρξουν στο δρόμο σας από συγκρουόμενα συμφέροντα. Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε προτάσεις που θα προκύψουν, γιατί είναι καλύτερα να το κάνετε αργότερα που θα έχετε πιο καθαρό μυαλό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν πιστεύετε πως θα τονωθεί η διάθεσή σας με μαγικό τρόπο θα περιμένετε για πολύ ακόμα. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ώστε να βγείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Οι συγκυρίες θα συμβάλλουν σε αυτό και θα κάνουν πιο γόνιμο το έδαφος για να ασχοληθείτε εντατικότερα με τον εαυτό σας, αλλά και για να αναδείξετε τον εαυτό σας. Σίγουρα οι καταχρήσεις δε θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το στόχο που έχετε θέσει. Εντυπωσιάστε με την επιμονή και τις ιδέες σας συνεργάτες και άτομα κύρους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσο εύκολο λέγονται τα όμορφα λόγια τόσο πιο εύκολα μπορούν να σας απογοητεύσουν. Στις 24 η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα κάνει εσάς τους αδέσμευτους να έχετε τη διάθεση να ζήσετε ένα παραμύθι, όποιο και αν είναι αυτό, αλλά το κακό είναι πως μέσα στο μυαλό σας έχετε προετοιμάσει μόνο την αρχή ενώ το τέλος του το έχετε αφήσει αβέβαιο. Δεν είναι κακό να ονειροπολείτε, όμως, θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια εξαρχής, γιατί το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα στοιχίζει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων πριν κάνετε μεγάλα ανοίγματα ή πάρετε ρίσκα που κρύβουν κινδύνους. Θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και το βαρύ πρόγραμμα που έχετε αναλάβει. Να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας θέματα ή ότι έχει σχέση με την περιουσία σας. Ακόμα και αν δεν έχετε προετοιμαστεί για να σηκώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε όσους σας δυσκολεύουν, η προσπάθεια που θα κάνετε  να βγείτε από τη δύσκολη στιγμή δεν πρόκειται να πάει χαμένη.
 
ΙΧΘΥΣ: Μικρές δοκιμασίες στην προσωπική σας σχέση θα σας βοηθήσουν να επαληθεύσετε την ποιότητα της. Η συναινετική στάση σε θέματα που δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή θα είναι σωτήρια. Εάν θέλετε να βρείτε πιο γρήγορα τις ισορροπίες ανάμεσά σας, εμπιστευθείτε στο σύντροφό σας αυτά που σας απασχολούν. Στις 20 με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, μην προσπαθείτε να προλάβετε καταστάσεις οι οποίες και δύσκολες είναι και στην  ουσία δε σας αφορούν, γιατί θα δώσετε την εντύπωση ότι θέλετε να απομακρυνθείτε από τις σχέσεις σας.