Social Icons

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας. Πρέπει να είστε διπλωμάτες με ένα συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και  επεκταθείτε με καινούριες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που χρειάζονται και μην ξεφύγετε από τα όρια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προωθήστε τα σχέδια σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις. Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σας και επηρεάζετε το νευρικό σας σύστημα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, άσχετα αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν.
 
ΛΕΩΝ: Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιτυχία απαιτεί αγώνες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας για να προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δε θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας καθώς θα έχετε πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό σας χώρο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σας. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση χωρίς δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναστάτωση θα υπάρξει στις φιλικές σας σχέσεις αν βιαστείτε να πάρετε θέσεις πριν ολοκληρώσουν την άποψή τους, γιατί έχετε το ιδίωμα να θυμώνετε για λάθη και παρατυπίες άλλων σε τρίτους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας την οποία έχετε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και προσέξτε την υπερκόπωση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις εντάσεις για να ηρεμήσετε ψυχικά. Μιλήστε σε κάποιον ειδικό για τις ημικρανίες που σας ταλαιπωρούν και σας προκαλούν άγχος και νεύρα.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι πιθανότητες επιτυχίας που θα έχετε θα είναι αρκετές, αρκεί να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος από τη ζωή σας και να δώσετε τη θέση στην αισιοδοξία.